Neler Yeni

Kendi şirketimi kurmak istiyorum?

cevher_T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cevher
Merhaba ben 3 yıldır mobil uygulama sektörü hakkında bilgi topladım yüzlerce oyun uygulama sahipleri konuştum ve sonunda kendim bir Duolingo gibi proje yaptırmak istiyorum bu iş için işin ehli bir şirket ile anlaşma yapıp uygulamayı yaptiracam ama sonrasında uygulamayı geliştirmek için yazılım ekibini ve tanıtım için reklam alanında uzman kişiler ile çalışmak istiyorum ben lise mezunuyum matamatik ile aram berbat yazılımı temel derece de öğrenmek istiyorum yazılım için matamatik şart mı böyle büyük bir proje için illa yazılım uzmanı olmak şart mı hedefim başarılı ve saygın bir iş insanı olmak

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Merhaba ben 3 yıldır mobil uygulama sektörü hakkında bilgi topladım yüzlerce oyun uygulama sahipleri konuştum ve sonunda kendim bir Duolingo gibi proje yaptırmak istiyorum bu iş için işin ehli bir şirket ile anlaşma yapıp uygulamayı yaptiracam ama sonrasında uygulamayı geliştirmek için yazılım ekibini ve tanıtım için reklam alanında uzman kişiler ile çalışmak istiyorum ben lise mezunuyum matamatik ile aram berbat yazılımı temel derece de öğrenmek istiyorum yazılım için matamatik şart mı böyle büyük bir proje için illa yazılım uzmanı olmak şart mı hedefim başarılı ve saygın bir iş insanı olmak
en önemlisi matematik yazabilmek kanka

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Who Laughs
matematik şart deil en büyük teknoloji devi ceoları bile seniorlar kadar yazılım bilmiyordur yolun açık olsun

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Who Laughs
Js oğrenmeni tavsiye ederim ardindan node ve nextjs ile geleceği kodlarsin

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Oncelikle caban, hayalin ve vizyonundan dolayi seni kutlarim. En basindan sonuna kadar bir planlama yapman gerekiyor. Karsina cikabilecek olasi zorluklari objektif bir sekilde yaziya dokmeni tavsiye ederim. Bazen projenin heyecani ile goz ardi ettigimiz bir cok problem ve zorluk olabiliyor. Planlamandaki cikabilecek zorluklari ve senaryolari yazarken bir yandan da ihtiyac listeni ve bunun icin gereken muhtemel maliyeti de hesaplamani tavsiye ederim. Bu planlamayi yaparken mesela 'yatirim bulmak' seklinde yazip gecmek yerine yatirim bulmak basligi olusturup x yarismasina katilabilirim, y platformundaki su fon seysine girebilirim, z ve d kisileriyle iletisime gecebilirim gibi ayaklari yere basacak sekilde yapmalisin. Sunu da aklinda tutman lazim. Ne kadar calisirsan calis girismcilik alaninda karsina illaki sans tesaduf kader ne dersen artik ona bagli kaldigin bir surec cikiyor. Bu sans belki seni hic bulmaz ve o projen cope gider belki daha ilk ayinda bulur ve seni hayallerine dogru yol aldirir. Bunu asla bilemezsin. Bir nevi kumar ve ben bu kumari oynamaktan zevk aliyorum :shy:

Yolculugunda basarilar dilerim.
Son olarak nadiren yazdigim blog'umda kullandigim sozumu de seninle paylasmak istiyorum.
You never know where it could lead.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,535
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55
Top Bottom