Neler Yeni

Ucuz kaliteli güneş gözlüğü önerisi

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Normalde RayBan güzel bir güneş gözlüğüm vardı ama çaldırdım.
Damla tipi veya pilot gözlüğü olan geçen tipte gözlüklere bakıyorum. Trendyol da en çok satan claes diye bir yer vardı ordan aldım 350tp civarına. Çok dandik bir şey geldi. 1000tl altına önerebileceginiz bir yer veya marka var mı

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Görkem
Osse hawk Mustang bu marka gruplarının ürünlerine bakabilirsin
250-300 daha bütçeyi ararsan daha rahat bulursun

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Gözlük alacaksan biraz keseyi aç kaliteli bir şey al osse mustang hawk vs. Hepsiburadadan vs her gördüğün ucuz gözlüğe atlama bi tavsiye olsun ben yaptım çünkü. Sonra gittim mustang gözlük aldım atasundan aralarında dev gibi fark var. Zaten hb den vs alıyorsan satıcıların insafına kalmışsın dolandırılma ihtimalin yüksek atıyorum polarize yazar polarizesiz gelir anlamazsın. Özel polarize kağıtları var gözlükçülerde oraya bakmadan anlaşılmıyor ben hb den mustang aldım polarize diye açıklamada polarize yazıyor satıcıya da sordum ona rağmen gittim gözlükçüye ben baktım bi fark yok adam baktı bunda yok dedi. Burda hb nin bir suçu yok satıcının var satıcıyı iyi bulursan iyi çıkar. Bence 1000 bütçen varsa 1 ay daha bekle 2000 felan yap daha iyisini al. Özellikle polarize ve Uv filtreli tavsiye ederim.

Top Bottom