Neler Yeni

Hepsiburada'nın cep telefonu siparişimi bir saatte kargoya vermesi normal mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Tokuchi77

80+ Bronze
Merhaba Donanım Arşivi Ailesi,

6 Kasım 2024, saat 15.41'de sipariş verdiğim Honor 200 cep telefonu, hemen 1 saat 13 dakika sonra saat 16.54'de kargoya verildi.
Bu sabah ise saat 09.30 sularında dağıtıma çıktı.

Sabah değil, akşama yaklaşırken sipariş verdiğim bir cep telefonunu bir saatte kargoya vermeleri ve akabinde sabah dağıtıma çıkması normal mi?

Yani sanki elde çıkarılması istenen iade gibi ya da teşhir gibi bir ürün gönderiliyormuş gibi hisse kapıldım sadece.

Bu yüzden bu durum normal mi diye sormak istedim.

Yardımcı olursanız sevinirim. :)

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-07 143952.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-07 143952.png
    36.9 KB · Hit: 38

Gird4p

80+
Firmalar kargoları mesai sonu anlaşmalı oldukları şubeye götürerek kargolarlar. Mesai sonu aynı şekilde torbalanana (şubeye bırakılan) kargoları kargo firması araçlara yükleme işlemi için sisteme işler ve 1 saat sonra yola çıkmış olurlar. Yani evet normal, olması gereken bu, çünkü mesai sonuna yakın sipariş vermişsiniz adamlar da hemen gerekeni yapmışlar. Hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Emre
Merhaba Donanım Arşivi Ailesi,

6 Kasım 2024, saat 15.41'de sipariş verdiğim Honor 200 cep telefonu, hemen 1 saat 13 dakika sonra saat 16.54'de kargoya verildi.
Bu sabah ise saat 09.30 sularında dağıtıma çıktı.

Sabah değil, akşama yaklaşırken sipariş verdiğim bir cep telefonunu bir saatte kargoya vermeleri ve akabinde sabah dağıtıma çıkması normal mi?

Yani sanki elde çıkarılması istenen iade gibi ya da teşhir gibi bir ürün gönderiliyormuş gibi hisse kapıldım sadece.

Bu yüzden bu durum normal mi diye sormak istedim.

Yardımcı olursanız sevinirim. :)
Normal hocam konuma göre hızlı çalışıyorlar hayırlı olsun

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Sinan
Hepsijet te onların firması olduğu için saatin bir önemi yok bir an önce kargolamaya bakıyorlar.

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Gökhan
belli bir saatten önce verilen siparişlerde böyle olması normal aynısı amazonda da oluyor. lojistik açıdan hepsiburadayı başarılı buluyorum. lojistik merkezinde çekilen bir videosunu izlemiştim oldukça iyi bir kapasiteye sahip

Tokuchi77

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlginize çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Kargonun bu kadar hızlı olması çok iyi ve beni şaşırttı.
Ucuz bir şey almadığım için de içimdeki kuşkuyu sizlerle paylaşmak istedim.
Teşhir ürün ya da iade gibi bir ürünün bir an önce elden çıkarılması vs gibi bir durumda mı hemen sipariş verdiğim ürünü bana kargoladılar ve sabahta yola çıkarıyorlar diye endişelendim.
İlginiz ve yardımlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim.

Bünyamina

80+ Platinum
Sabah verseydin siparişi gün içinde teslim alabilirdin. Aynı gün teslimat ürünüyse ve bulunduğun yer buna uygunsa tabi.

Son düzenleme:

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
lappelduvide
amazondan sipariş versen ne tepki verirdin acaba sabah 10 da sipariş verdim birazdan teslim edilecek aynı gün içinde kslfjsdfa

Tokuchi77

80+ Bronze
Şüphelerim gereği açtığım konuda ana fikre odaklanmak yerine 0rospu ç0cukluklarını belli edercesine verilen bu cevaplara karşı gülüyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,556
Üyeler
161,090
Son üye
MSTÇ
Top Bottom