Neler Yeni

Okul müdürü Belge için para istiyor

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar selam okuldan transcript belgesi alacaktım aldımda ama mühürlü bir biçimde zarflanması lazım beyefendi önce bana annemi çağırmamı söyledi bende denileni yaptım ve öğrendim ki beyefendinin derdi okul için para toplamakmış ve annemden okul için para istedi ( 3000tl civarı ) aksi taktirde zarfları vermeyecek gibi zaten bugünde vermemiş sorum bu ahlaksızı nereye şikayet edebilirim , bu belgeyi almam lazım en kısa sürede bu benim için önemli yardımcı olursanız güzel olur
Bu arada iban atmış iban açıklamasına bunun zorunlu bir ücret olduüunu falan yazsam öyle şiklayet edebilir miyim?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar selam okuldan transcript belgesi alacaktım aldımda ama mühürlü bir biçimde zarflanması lazım beyefendi önce bana annemi çağırmamı söyledi bende denileni yaptım ve öğrendim ki beyefendinin derdi okul için para toplamakmış ve annemden okul için para istedi ( 3000tl civarı ) aksi taktirde zarfları vermeyecek gibi zaten bugünde vermemiş sorum bu ahlaksızı nereye şikayet edebilirim , bu belgeyi almam lazım en kısa sürede bu benim için önemli yardımcı olursanız güzel olur
Bu arada iban atmış iban açıklamasına bunun zorunlu bir ücret olduüunu falan yazsam öyle şiklayet edebilir miyim?
Okul düzeyi nedir? Belgeyi alma amacınız nedir?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,541
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Böyle bi para söz konusu olamaz, Cimer üzerinden mebe yazmaktan başka çaren yok

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Furkan Aydın
Cimere şikayetini belgeler ile yap direkt olarak görevden uzaklaştırma alır yada görev yeri değiştirilir böyle bir şey yok. Hani zarf parası felan dese neyse . Şikayeti baban yada annen yapsın daha doğru ve hızlı sonuç alınır.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okul düzeyi nedir? Belgeyi alma amacınız nedir?
Yurt dışı başvurusu için lazım , lise 12. Sınif
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cimere şikayetini belgeler ile yap direkt olarak görevden uzaklaştırma alır yada görev yeri değiştirilir böyle bir şey yok. Hani zarf parası felan dese neyse . Şikayeti baban yada annen yapsın daha doğru ve hızlı sonuç alınır.
Ikiside bu tarz işlerden tırsıyor muhtemelen belgeyi alır ondan sonra şikayet ederiz aslında benin devamsızlık vs. De yapılmamıştı şimdi bu adama dedikleriniz yapılmazsa benim son...

Böyle bi para söz konusu olamaz, Cimer üzerinden mebe yazmaktan başka çaren yok
Hocam kim neyden şikayet etmiş gözükür mü? Ona göre şikayet edeceğim

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Acil olduğu için ilk önce Milli Eğitim Müdürlüğüne git. Eğer çözmezlerse cimer üzerinden Milli Eğitim Bakanlığına bildir. Size attığı ibanı vs. gösterebilirsiniz. Dosya masrafı altında cüzi miktar talep edilebilir. (50-100 TL) Ancak yazdığınız miktarda parayı isteyemez.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cimere yaz, lise ise mebe üni ise yöke bildirilir...
Lise hocan

Acil olduğu için ilk önce Milli Eğitim Müdürlüğüne git. Eğer çözmezlerse cimer üzerinden Milli Eğitim Bakanlığına bildir. Size attığı ibanı vs. gösterebilirsiniz. Dosya masrafı altında cüzi miktar talep edilebilir. (50-100 TL) Ancak yazdığınız miktarda parayı isteyemez.
Hocam inanın açıklamasını ne diye yazmamı önerirsiniz bunu bağış olarak gösterip işin içinden sıyrılabiliyorlar

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Furkan Aydın

Ikiside bu tarz işlerden tırsıyor muhtemelen belgeyi alır ondan sonra şikayet ederiz aslında benin devamsızlık vs. De yapılmamıştı şimdi bu adama dedikleriniz yapılmazsa benim son...

Hocam kim neyden şikayet etmiş gözükür mü? Ona göre şikayet edeceğim
Ailen bundan korkuyorsa baştan kaybetmişsin. Ülke böyle böyle yaşanmaz hale geldi. Birileri birşeyler yaşamadan,mücadele etmeden gelecek nesillere bir şey kazandırmayı bekleyemeyiz. Bu zamana kadar hertürlü konuda okul hayatımda yada dışında sesimi çıkarttım. Bu arada devlet okulu değil mi?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Lise hocan

Hocam inanın açıklamasını ne diye yazmamı önerirsiniz bunu bağış olarak gösterip işin içinden sıyrılabiliyorlar
Öyle bir bağış yok. Parayı atmadan gidip şikayet edeceksin. Pasif durursanız her belgeye bağış yaparsınız. Biraz haklarınızı bilin.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Öyle bir bağış yok. Parayı atmadan gidip şikayet edeceksin. Pasif durursanız her belgeye bağış yaparsınız. Biraz haklarınızı bilin.
Hocam belge vermemekle tehdit etmiş imalı bir şekilde belgeyi aldıktan sonra şikayet etsem nasıl olur

Ailen bundan korkuyorsa baştan kaybetmişsin. Ülke böyle böyle yaşanmaz hale geldi. Birileri birşeyler yaşamadan,mücadele etmeden gelecek nesillere bir şey kazandırmayı bekleyemeyiz. Bu zamana kadar hertürlü konuda okul hayatımda yada dışında sesimi çıkarttım. Bu arada devlet okulu değil mi?
Evet devlet okulu
Bende biliyorum zaten onların tırnak olduğunu ama ne yapasın benimde durum sıkıntı yok yazılmama falan mecburum bi yandan aslında ama o ahlaksızın da ceza almasını istiyorun
mesela şu şikayet eden ve ettiği sebep gözüküyor mu ?

idas0320

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
akif
okul müdürüüü x beyin isteği üzerine transkript ücreti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular