Benim bir siparişimi evden yoktunuz diye getirmediler. Sonraki günde daire kapısına bırakıp gitmişler. Daha önce böyle bir şey olmamıştı. Ürününüzü takip etmenizde yarar var.Beyler benim klavye Aras kargo ile geliyor sizce sorun yaşarmıyım Aras kargo nasıldır??
hocam bozuk değil. multimedya tekerleğinin orta kısmına 1 kez basınca sorununuz düzelecektir.olmuyo maalesef hocam çokta problem değil benim için sesi hissiyatı falan çok güzel klavyenin bu fiyata multimedya tekerleğinin bozuk olmasını pek önemsemedim
direkt indirip gelince mi bu indirim geldi kaç dakika sonra geldi acabaSepete
Direk indirip üye oldum. Link falan yok.
30 dk sonra geldi ama Müşteri temsilcisi göndermiş olabilir ya da şansa gelmiş olabilir. Mesajlara bakın dedi baktım gelmişdirekt indirip gelince mi bu indirim geldi kaç dakika sonra geldi acaba
Aras ile aldım ben, güzel bir şekilde sağlam ulaştı hocam.Beyler benim klavye Aras kargo ile geliyor sizce sorun yaşarmıyım Aras kargo nasıldır??
Nerde bu kargolar yav? Bir gün önce gümrüğe giren apexim teslim edildi bile fakat klavye hala gümrükte..
valla aynı benımdeNerde bu kargolar yav? Bir gün önce gümrüğe giren apexim teslim edildi bile fakat klavye hala gümrükte..