Neler Yeni

🔥İndirim SIMGOT EW100P 17$ (IEM kulaklık)

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Enes Altunışık
Ben de yaklaşık 4 yıldır Zsn pro x kullanıyorum aynı zamanda edx pro da var elimde. Zsn pro x ile Edx pro arasında fark edilir bir fark var. Zsn Pro x den daha iyiyse Edx pro dan %500 daha iyidir.
Güzel bilgi hocam. Eline sağlık. Dediğim gibi kulaklık gelsin ben de daha detaylı bilgi paylaşacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tripowin Piccolo'dan geçmeye değer mi?
Değer.
KZ castor mu bu mu?
Yakınlardır muhtemelen. Emin değilim. Kullanmadım.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,174
İsim
Diyarhan
Neymiş bu IEM trendi araştırıp geliyorum. Kablosuz rahatlığını bıraktırır mı merak ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuzhan Bekaroğlu
KZ castor mu bu mu?
Merhaba, KZ Castor bende var bayadır kullanıyorum. Gayet güzel ses veriyor ama çapı en az Truthear Zero kadar kulağa kalın ve kaba geliyor, rahatsız hissettiriyor. Bence EW100P ses olarak da rahatlık olarak da Castor'dan burun farkı ile daha iyi olabilir.

Bu arada diğer arkadaşlara da cevap olması için, öncelikle kulaküstü ve kulakiçi farklı şeyler tabi ama yine de HyperX Cloud II kullanmış birisi olarak net bir şekilde Tangzu Wan'er veya KZ Castor oyun için Cloud'dan daha iyi bir deneyim sunuyor.

Son düzenleme:

Robius

80+ Bronze

hzrv0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hazar
30 avroya kadar alınabilecek en iyi IEM kulaklık nedir sizce?

coolsnow

80+
KZ Castor bende var bayadır kullanıyorum. Gayet güzel ses veriyor ama en az Truthear Zero kadar kulağa kalın ve kaba geliyor, rahatsız hissettiriyor. Bence EW100P Castor'dan burun farkı ile daha iyi olabilir.
Ben de Castor kullanıyorum, bir dual driver olarak beklediğim performansı veremedi açıkçası, Tune etmeye çalıştım fakat tizleri çok tiz midleri de düz geliyor.
Bir de KZ ZS4 kullanıyorum, single driver'da Castor'dan daha başarılı.

Açıkçası şu Harman Kardon target'ı sevmedim, tizler patlıyor, baslar boğuk ve detaysız midleri de o karmaşa içinde duymak mümkün olmuyor. Ben dinlediğim şeyde detay arıyorum, özellikle oyun oynarken...

Şuan single driver iyi bir IEM arıyorum, multi driver olayı tamamen bir göz boyama bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuzhan Bekaroğlu
Ben de Castor kullanıyorum, bir dual driver olarak beklediğim performansı veremedi açıkçası, Tune etmeye çalıştım fakat tizleri çok tiz midleri de düz geliyor.
Bir de KZ ZS4 kullanıyorum, single driver'da Castor'dan daha başarılı.

Açıkçası şu Harman Kardon target'ı sevmedim, tizler patlıyor, baslar boğuk ve detaysız midleri de o karmaşa içinde duymak mümkün olmuyor. Ben dinlediğim şeyde detay arıyorum, özellikle oyun oynarken...

Şuan single driver iyi bir IEM arıyorum, multi driver olayı tamamen bir göz boyama bence.
Merhaba, Castor özünde söylediklerinize kısmen katılıyorum hocam. Ben de tamamen multi driver denemek için almıştım zaten. Bana göre Wan'er de Truthear Hola veya Gate bile yer yer Castor'dan daha iyi kalıyor. Ayrıca Harman eğrisi için de söylediklerinize katılıyorum. Ben genelde kulaklıklarımı IEF Neutral veya Crinacle tuningine göre ayarlamaya çalışıyorum. En sonunda Philips SHP9500 alıp rahat ettim diyebilirim. Bu kulaklıktan sonra İEM sevdası yavaş yavaş geçmeye başladı hatta.

Single driver olarak da Simgot serisini araştırmanızı öneririm. EA500 olabilir hatta. Tercih meselesi tabii.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
Bu siteden zamanında 700 TL'ye moondrop chu 2 dsp almıştım. Başta baya bir tereddüt etmiştim ama şuan baya memnunum. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve sesi gayet tatmin edici. Mikrofonu da sesi gayet iyi iletiyor. Kulaklığı değiştirceğim zaman kesinlikle IEM tercih ederim bundan sonra.
Burda konusu açılmışken 1000-1700 TL arası Moondrop chu 2 dsp den daha iyi olan bir IEM var mı hazır indirimler de varken 1 tane daha IEM almak isterim uyguna varsa.

Son düzenleme:
İem dünyasına küçükten başlayıp büyüğe gitmek gerekiyor. Ben ortasından atladım şimdi bütçe daha iyisini duymaya yetmiyor. Üstelik çok pahalı bir hobi. Ve alıştıktan sonra bir sürü kulaklık denemek istiyorsunuz. En son bütün ekipmanı aynı anda satarak kurtuldum. Kulaklık geliyor bir hafta sonra başka bir şeye bakarken buluyorsun kendini. İlerde ihtiyaç dışı param olursa sıvayacağım ilk şey olur 😂

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
k
sennheiserden şaşma. elimde 10 küsür iem var.
kesinlikle katılıyorum EDX proda çok övülüyordu aldım fos çıktı behringer, audio technica,denon,sennheiser,magnat ve jbl aktif olarak kullanıyorum kesinlikle ses kalitesi bunların yanına yaklaşamaz büyük beklentiyse almıştım üzdü

Top Bottom