Neler Yeni

Cihazım hacklendi Telefon

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Abdükadir
birini mail adresimi ve şifremi verdim sanırım hack attı format attık ama içime sinmedi temiz olarak naıl kurtulabilirim yazılım attırsam çözüm olur mu

xmajezik

80+
mail adresinin şifresini değiştirin elinizdeyse telefon numarası ekleyin ikinci bir e posta ekleyin güvenlik önlemi için eğer elinizde değilse mail,aynı maili tekrardan telefona girmeyin yeni mail oluşturun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Abdükadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mail adresinin şifresini değiştirin elinizdeyse telefon numarası ekleyin ikinci bir e posta ekleyin güvenlik önlemi için eğer elinizde değilse mail,aynı maili tekrardan telefona girmeyin yeni mail oluşturun.
telefondfa 2 mail ekli idi ben yenı maıl actım onu verdım lakın o maılde telefonda acık ıdı baktım ******** facebooka kadar giri oradan attıgı mesajı silmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Görkem Çalışkan
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Hosting,Web Tasarım
telefondfa 2 mail ekli idi ben yenı maıl actım onu verdım lakın o maılde telefonda acık ıdı baktım ******** facebooka kadar giri oradan attıgı mesajı silmiş
Eğer maile hâlâ daha erişimin varsa maile bağlı tüm sosyal medya hesaplarını silmeni ve kart vb bilgiler varsa kaldırmanı öneririm sonradan temiz bir mail kurulumu yapmalısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Abdükadir
Eğer maile hâlâ daha erişimin varsa maile bağlı tüm sosyal medya hesaplarını silmeni ve kart vb bilgiler varsa kaldırmanı öneririm sonradan temiz bir mail kurulumu yapmalısın
telefonu sıfırladım maiileri değişicem de oyun baglı

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Abdükadir
telefonu maille hackleyemez sadece maile bağlı uygulamalara erişebilir diye biliyorum ama cihazı sıfırlayabilir ve kilitleyebilir google maille sanıiyide
telefonu maille hackleyemez sadece maile bağlı uygulamalara erişebilir diye biliyorum ama cihazı sıfırlayabilir ve kilitleyebilir google maille sanırsam
iyide sadece adama mail verdim faceye girmiş bana yazdıgı mesajları silmiş hem hacklemesi nor mal örneğin telefonunuz da acık olan maılle pc de play store gırın yukleme ıstedıgınız uygulamayı secın hangı telefona yada cıhaza yuklemek ıstıyorsunuz dıe bısey soruyo serefsız sanırım bu yolla caktırmadan bişeyler yukledı telefon konusma esnasında reboot attı bı seyler yaptı telefon sıfırlandı ve ***** saöma sekılde bişetşer yaparak guncelleme yaptı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,196
Üyeler
164,629
Son üye
yusuff--
Top Bottom