1 tane daha hesap aç ama klon olarak aç belki oraya verir.evet hep bakıyorum oraya
Yok hocam artık indirim gelse bile Aula F75 o indirimlerde gözükmüyor 2 telefonda yaptım 2'sinede Ekstra indirim promosyonu geldi ama Aula F75 ve AJazz 159pro yok aralarında tahminimce onlar çok fazla secildiği ve satıldığı için çünkü ilk zamanlar vardıDestekten %20 kupon alabilirsin. Onun dışında sepete Aula f75 at 2 gün bekle 280tl ye düşüyor.
Aula F75 var şu anda kullanmaktayım güzel ürün kampanyalı alırsan 750tl den ucuza alırsın.Türkçe Q kablosuz güzel bir şeyler var mı 2000 TL'ye kadar?
Dün akşam aldım ben şans biraz daYok hocam artık indirim gelse bile Aula F75 o indirimlerde gözükmüyor 2 telefonda yaptım 2'sinede Ekstra indirim promosyonu geldi ama Aula F75 ve AJazz 159pro yok aralarında tahminimce onlar çok fazla secildiği ve satıldığı için çünkü ilk zamanlar vardı
6 kasım tarihinde yedek hesabımda denk geldim. Belki daha önce gelmiştir bilemem ama şans denemek lazım. 750 ye de alınacak bir klavye kesinlikle.Yok hocam artık indirim gelse bile Aula F75 o indirimlerde gözükmüyor 2 telefonda yaptım 2'sinede Ekstra indirim promosyonu geldi ama Aula F75 ve AJazz 159pro yok aralarında tahminimce onlar çok fazla secildiği ve satıldığı için çünkü ilk zamanlar vardı
Yüzde 20 veriyor krediyi sadece müşteri hizmetleri veriyor bildiğimBeyler 110 lira kredi mi daha mantıklı %20 kupon mu? Aula için. Acil cevaplarsanız mutlu olurum.
%20Beyler 110 lira kredi mi daha mantıklı %20 kupon mu? Aula için. Acil cevaplarsanız mutlu olurum.