Neler Yeni

🔥İndirim AJAZZ DKW400 Klavye 510TL

şahin doğan

80+ Platinum
%20
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyaz da 115 siyah da 118 düşüyor öyle olunca.

Sepete başka ürün atarsan onlar içinde indirimi oluyor
Nasıl alıyoruz indirimi? Ne demem lazım?

Zechion

80+ Silver
Kupon vermiyorlar hocam 110 lira kredi veriyorlar en fazla. Destek botuna acenteye bağla diye spam attıktan sonra sizi desteğe bağlıyor. Oradaki müşteri hizmetlerine kupon indirim falan bir şeyler yazınca 110 lira kredi öneriyorlar. Kabul ettikten sonra 2-6 saat içerisinde hesaba 110 lira kredi tanımlıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
bedirhan
Destekten %20 kupon alabilirsin. Onun dışında sepete Aula f75 at 2 gün bekle 280tl ye düşüyor.
Hocam newuserfree00 programından 2 tane ücretsiz aldığım ürünleri iptal ettim nasıl o promosyonları tekrar alabilirim canlı destek varmı?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,187
İsim
Diyarhan
MErhabalar alışverişim için indindirim kuponuna ihtiyacım var. Rebate100 teklif eder o boş bir kampanya hemen ardından rebate100 geçersizdir siz kupon verirmisiniz dersen verir. VErmezse konuşmayı sonlandırıp başka desteğe yaz.

yazım hatam olmuş klavyeye alışmaya ç.alışıyorum affola

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
BEKİR ALTIN
MErhabalar alışverişim için indindirim kuponuna ihtiyacım var. Rebate100 teklif eder o boş bir kampanya hemen ardından rebate100 geçersizdir siz kupon verirmisiniz dersen verir. VErmezse konuşmayı sonlandırıp başka desteğe yaz.

yazım hatam olmuş klavyeye alışmaya ç.alışıyorum affola
Ben bota kampanyadan yararlanamıyorum yazdım direk kupon verdi 🤣

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
aga 3 tane yd kalvye alcanıza 1 tane adam tr den alın apex pro mini wirrless kulanıyorum mesela
3 klavye toplasan 2.5 3k etmeyecek aralarında hala 2 kat fiyat farkı var ayrıca apex pro mininin sesi bunların yanında gerçekten aşırı kötü

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,187
İsim
Diyarhan
Ben bota kampanyadan yararlanamıyorum yazdım direk kupon verdi 🤣
Çok farklı çalışıyorlar. Bende Zeynep diye bir destekten istedim vermedi konuşmayı sonlandırın dedim kuponu şak diye verdi

aga 3 tane yd kalvye alcanıza 1 tane adam tr den alın apex pro mini wirrless kulanıyorum mesela
Bende böyle düşünüyordum ama Çinli firmalar butik ürün olarak ekipmanda işi çözmüşler daha çok kullanması keyifli.

Zechion

80+ Silver
Çok farklı çalışıyorlar. Bende Zeynep diye bir destekten istedim vermedi konuşmayı sonlandırın dedim kuponu şak diye verdi
Zeynep bana da gelmişti ya o vermiyor. Zeynep'ten sonra Mohammed diye birisi geldi. O bana anında vermişti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
BEKİR ALTIN
Zeynep bana da gelmişti ya o vermiyor. Zeynep'ten sonra Mohammed diye birisi geldi. O bana anında vermişti.
Zeynep bana da geldi. Direk verdi. Değerlendirme sonu isme dikkat etmediğim için yorum kısmına adamsın 5 yıldız verdim. Geri geldi ben kızım dedi 😁

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,187
İsim
Diyarhan
Noha Saeed e denk gelirseniz selamımı iletin öyle kral bir destektir. Forumdan birini seçsek o kadar yardım etmez. Konulara hakim ve şakış şakır kupon veriyor

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,187
İsim
Diyarhan
sadece aula f75 mi olmalı sepette
Ben öyle yapmıştım. Algoritma bu adam bu ürünü ekledi ama almıyor kampanya sunalım diyor. Satışlar azsa daha fazla kampanya veriyor. Örn : 159 Apex satılırken 159 Pro ya bir sürü kupon verildi.

Top Bottom