🔥İndirim AJAZZ DKW400 Klavye 510TL

6 kasım tarihinde yedek hesabımda denk geldim. Belki daha önce gelmiştir bilemem ama şans denemek lazım. 750 ye de alınacak bir klavye kesinlikle.
Ben zaten 700TL'ye aldım hocam biri 280TL'de dibya o yüzden sordum

-Hocam sizin Şuan klavyenin durumu ney sipariş takip fotoğrafını paylaşır mısınız?
(Bende 6 Kasımda Aldım ama Galiba benimkinde bir aksaklık olmuş göndermemişler ben yazınca iletişime geçip gönderdiler hava alanına en az8ndan ben böyle anladım foto bırakıyom⬇️)
Screenshot_20241109-203138.pngScreenshot_20241109-203144.png

Hocam sizin kullandığınız indirimin adı neydi?

-siz klavyeyi sepette seçili mibbeklettiniz yoksa sepet boşmuydu??
Arama kısmına yazdım baktım eklemedim sepete sonra promosyonlar boş olunca sohbete yazdım kupon indirim verdiler sonra promosyon geldi tıkladım ilk sırada o klavye vardı

Ben zaten 700TL'ye aldım hocam biri 280TL'de dibya o yüzden sordum

-Hocam sizin Şuan klavyenin durumu ney sipariş takip fotoğrafını paylaşır mısınız?
(Bende 6 Kasımda Aldım ama Galiba benimkinde bir aksaklık olmuş göndermemişler ben yazınca iletişime geçip gönderdiler hava alanına en az8ndan ben böyle anladım foto bırakıyom⬇️)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
benim ilk aldığım beyaz bugün geldi incelemsini azıcık olsada yaptım. İlk kullanım oalarak güzel. 6 kasımda verdiğim daha uçağa binmedi.

Alternatif olarak alınır aula çok fazla alındı 1 ay sonra her yerde aula ilanı göreceğiz :D

nasıl yaptın anlatabilir misin
kankl kuponlarıma gititm hepsine tıkladım indirim seömem için büssürü şey onerdi bende klavyeyi seçtim indirim verdi destekten bide kstaa yüzde 20 indirim ve 110tl kupon aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,186
Üyeler
186,302
Son üye
OlzerolO
Geri