ilk e göre güzel olmuşİlk pilav denemem bu şeklide oldu sizce nasıl?
Basmati pirinç tereyağı ve sızma zeytinyağı kullandım
ilikli kemik alip onun suyunda kaynatican ve iyi pismeli diri olunca bagirsak desiyorKuru olan şişkinlik yapıyor çok rahatsız oluyorum kızarmış tavuk alırdık eskiden ucuzdu şimdi ne kadar hiç bilmiyorum uzun zamandır almıyorum
O kadar yemek yapmasını bilmiyorum kral pilavı ilk defa yaptım onlar şuan için imkansız bana basit şeyler öğreniyorumilikli kemik alip onun suyunda kaynatican ve iyi pismeli diri olunca bagirsak desiyor
güzel gözüküyor hocamİlk pilav denemem bu şeklide oldu sizce nasıl?
150/200 arası hocam kızarmış tüm tavukKuru olan şişkinlik yapıyor çok rahatsız oluyorum kızarmış tavuk alırdık eskiden ucuzdu şimdi ne kadar hiç bilmiyorum uzun zamandır almıyorum
Oha la ne ara o kadar olmuşgüzel gözüküyor hocam
150/200 arası hocam tüm tavuk
bir tane duduklu al sef olursunO kadar yemek yapmasını bilmiyorum kral pilavı ilk defa yaptım onlar şuan için imkansız bana basit şeyler öğreniyorum
diğerlerine göre yine iyi ne pişirme derdi var ne bişeyi pilavıyla güzel oluyor (bazen koyuyorlardı burda ) en ucuz tavuk dönerin 75 tl olduğunu varsayarsak mükemmelOha la ne ara o kadar olmuş
Tavuk döner 40tl bizim buradadiğerlerine göre yine iyi ne pişirme derdi var ne bişeyi pilavıyla güzel oluyor (bazen koyuyorlardı burda ) en ucuz tavuk dönerin 75 tl olduğunu varsayarsak mükemmel
Peçete ile yapıyorum ya da mutfak havlusu da olur gazate nedir kiDemlenmesi gazete ile yapılmasıyla kesinlikle ilk değildir
npc misin benimki hiç olmuyor etrafımda pilav yapabilen az kişi var..İlk pilav denemem bu şeklide oldu sizce nasıl?
Yenur hocamİlk pilav denemem bu şeklide oldu sizce nasıl?
birde marketten 60-80 lira arasına bütün piliç alıp fırına ataydınİlk pilav denemem bu şeklide oldu sizce nasıl?