Neler Yeni

Yardım SteelSeries Arctis Nova 5 ile Hayal Kırıklığı Yaşadım

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,853
İsim
Eren Yeager
Aşırı ses olayını ben de çok yaşadım. Ona da şöyle bir çözüm buldum eğer ses yeterli gelmiyorsa gain kısmından artırıyorum. Bazen ses fazla gelirken bazen de az geliyor saçma bir durum. Mikrofon olayı için ek bir mikrofon kullanıyorsanız (ben de kullanıyorum) ses denetim merkezinden kulaklığın mikrofonunu devre dışı bırakın sorununuzu çözer.
Devre dışı bırakıyorum ama her bilgisayarı açtığımda oraya geri geliyor
Gain dediğiniz yeri bana gösterebilir misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet
Bu ayarın GG'deki görünümünü atar mısın hocam?
IMG-20250121-WA0000.jpg

Bu arada bende standart ayarlarda da çok kötü değil ama bu ayar daha çok hoşuma gittiği için bunu kullanıyorum. Gg yazılımında sonar kısmına media'ya bu eq'yu kaydettim. Ayarı yaptıktan sonra windows ses çıkışı kısmından steel series sonar - media seçmek gerekiyor çalışması için

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
Oğuz
Standart EQ ayarlarını denedim. Dolby ile nasıl deneyeceğim?
Microsoft Store'dan indir. 45-50 TL bir fiyatı olmazsı gerek (sınırsız)
Her türlü daha iyi yapıyor Dolby.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet
Nova 7P kullanıyorum açıkçası bende para ödediğim için beğenemedim diyemiyor içim ama yalan yok beğenemedim
Çok hafif, şarjı çok uzun gidiyor, şarj süresi çok kısa çok güzel ama bazı saçmalıkları var

Mesela kendi mikrofonum var ama ne kadar kulaklık mikrofonunu devredışı bıraksamda Steelseries sonar programı yüzünden her bilgisayarın yeniden açtığımda ana mikrofonu kulaklığınkini seçiyor bu yüzden bazen uğraşıyorum

Ekstradan kimi zaman kulaklık aşırı fazla ses verirken çoğunlukla az ses veriyor yani bundan önce HS70 kullanıyordum daha fazlaydı sanki sesi
Sonae programından açmama rağmen limitini bu şekilde bazenleri çok iyiyken bazenleri az kulaklıkta ki tekerlekte sonda ama ses az geliyor çözemedim

Bir de gaming music falan diye ses seçenekleri ayrılmış ne gerek var böyle şeylere anlamadım yani

Adam sesleri de öyle çok iyi belirgin diyemem tamam duyuyorum ama HS70’den farklı olan ne var onda da duyuyordum baya rahatça mesafesi iyiydi tamam hızlı şarj yoktu ağırdı ama iyiydi yani
Gg yazılımından gaming, music, media falan diye ayrılmış kısımları kapatabiliyorsun. Ses çıkışı olarak Kulaklıklar(steelseries arctis nova 5) seçersen engine üzerinden ne yaparsan o ayar kayıtlı kalıyor. Sonar ile ugrasmiyorsun yani

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
Oğuz
Tamamdır onu bir deneyceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu uygulamayı kullanırsam GG yi kullanabilecek miyim
GG üzerindeki EQ'yu kullanamazsın. Kullanırsan da Dolby aktif olmaz. EQ zaten tek bir uygulamadan olur. Geri kalan ayarları yapabilirsin GG'den.

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
GG üzerindeki EQ'yu kullanamazsın. Kullanırsan da Dolby aktif olmaz. EQ zaten tek bir uygulamadan olur. Geri kalan ayarları yapabilirsin GG'den.
Hocam şimdi satın aldım ve kurdum bana cihaz ayarlattı ayarladım başkada bir şey yapmadım. Pek bir fark olmadı başka ne yapmam lazım? GG yi kapatmam lazım mı?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,853
İsim
Eren Yeager
Gg yazılımından gaming, music, media falan diye ayrılmış kısımları kapatabiliyorsun. Ses çıkışı olarak Kulaklıklar(steelseries arctis nova 5) seçersen engine üzerinden ne yaparsan o ayar kayıtlı kalıyor. Sonar ile ugrasmiyorsun yani
Ama bu seferde uygulama içerisinde hata veriyor

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Batuhan Divrik
Alıntıyı görüntüle
Bu arada bende standart ayarlarda da çok kötü değil ama bu ayar daha çok hoşuma gittiği için bunu kullanıyorum. Gg yazılımında sonar kısmına media'ya bu eq'yu kaydettim. Ayarı yaptıktan sonra windows ses çıkışı kısmından steel series sonar - media seçmek gerekiyor çalışması için
Bu ayarı yaptıktan sonra spetıal audio kısmını da açıyor musun? Yani 7.1 açıyor musun?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
Oğuz
Hocam şimdi satın aldım ve kurdum bana cihaz ayarlattı ayarladım başkada bir şey yapmadım. Pek bir fark olmadı başka ne yapmam lazım? GG yi kapatmam lazım mı?
Direkt kurunca bir fark olmaz zaten kendin EQ yapacaksın.

Hazır ayarlar çok iyi değil. Ben böyle kullanıyorum hep deneyebilirsin.
resim_2025-01-21_191528199.png

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001

Hazır ayarlar çok iyi değil. Ben böyle kullanıyorum hep deneyebilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Tamamdır bu ayarı denerim. Siz hangş kulaklığı kullanıyorsunuz? Birde ben hala GG den ayar ve müdahale edebiliyorum aynı şekilde telefondaki uygulamadanda. GG yi kapatsam bile yaptığım ayarlar hafızasında kalıyor sanırım bu durumda ne yapmam lazım

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
Oğuz
Tamamdır bu ayarı denerim. Siz hangş kulaklığı kullanıyorsunuz? Birde ben hala GG den ayar ve müdahale edebiliyorum aynı şekilde telefondaki uygulamadanda. GG yi kapatsam bile yaptığım ayarlar hafızasında kalıyor sanırım bu durumda ne yapmam lazım
Dolby aktif edince ayar kalmaması gerek. GG hiç kullanmadığım için bilemiyorum da ikisinin EQ ayarı aynı anda çalışamaz teknik olarak. Corsair HS80 Max benim kulaklığım.

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Dolby aktif edince ayar kalmaması gerek. GG hiç kullanmadığım için bilemiyorum da ikisinin EQ ayarı aynı anda çalışamaz teknik olarak. Corsair HS80 Max benim kulaklığım.
Hem GG hem de Arctis Mobile App ile birlikte kontrol ediliyor. Mesela yüksek ses limitörü var GG den açıyorum GG yi kapatıyorum limitör yinede kalıyor hafızaya alıyor yüksek ihtimalle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,050,605
Üyeler
166,788
Son üye
Las_vegas