Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
ibrahim
şampiyon sakin ol aynı durum burada olsa buradaki müşteri hizmetlerini arar kargom hakkında bilgi alırım ben zaten 2 klavye 1 mouse almışım daha fazla neden alayım ki diğer insanların 9 günde gelmesine karşın forumda çoğunluk öyle ben de siparişimde bi sıkıntı mı var acaba diye temsilciyle görüştüm ki benim 2 hesabımda da %20 kupon bulunmakta kullanmıyorum gözün varsa atayım sana sen al istersen :D benim soru sormam sonucunda kendileri bana kupon tanımlamışlar anlamadığım şey bu kupon senden mi çıkıyor :D vücüdündan bi parça mı alıyorlar neyse aman dikkat et şortun ayakkabına çarpacak bir de gözlüğü yamuk takmışsın düzelt :D 3090 tiiiiiii dsmnakjgdsjahgdsaj
Ahahdsadha 2 hesabımda da %20 var diyor tipe bak. Olum madem kuponun varsa neden hala kupon için yalvarıyorsun adamlara? bir de gelmiş burada veryansın ediyor yok anlamıyorlar, yok 1 lafı 10 kere anlatıyorum siz harbi normal değilsiniz.

Yazdıklarını okuyan herkes art niyetli olduğunu rahatlıkla anlayabilir. Elin hintlisine bile kendinizi rezil etmeye devam edin aferin.

Bu arada yolda görsen abbbee abbeee diye dilinin dolanacağı adamlara burada farklı benzetmeler yapma 😉

Sana instagram profilimi de özelden atıyorum oradan yaz bana, yakınsak bu söylediklerini yüz yüze de duymak isterim senden, tabi yüz yüze söylemeye cesaretin varsa.

Son düzenleme:

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Arif
Şu ikisini 870'e aldım iyi mi?

Ekler

• IMG_20241104_225844.jpg
    IMG_20241104_225844.jpg
    137 KB · Hit: 96

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Aras Şimşek
Ahahdsadha 2 hesabımda da %20 var diyor tipe bak. Olum madem kuponun varsa neden hala kupon için yalvarıyorsun adamlara? bir de gelmiş burada veryansın ediyor yok anlamıyorlar, yok 1 lafı 10 kere anlatıyorum siz harbi normal değilsiniz.

Yazdıklarını okuyan herkes art niyetli olduğunu rahatlıkla anlayabilir. Elin hintlisine bile kendinizi rezil etmeye devam edin aferin.

Bu arada yolda görsen abbbee abbeee diye dilinin dolanacağı adamlara burada farklı benzetmeler yapma 😉

Sana instagram profilimi de özelden atıyorum oradan yaz bana, yakınsak bu söylediklerini yüz yüze de duymak isterim senden, tabi yüz yüze söylemeye cesaretin varsa.
seve seve söylerim atsana bana özelden

Ekler

• images (3).jpg
    images (3).jpg
    23.1 KB · Hit: 45

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
umut
temudan klavye yanına 300 400 tlllik ürün önerisi yapabilecek var mı ?

Top Bottom