deserteagle7
80+
- Reaksiyon skoru
- 182
Benim uçak da 7 kasımdan beri uçuyor.
iade etmeleri için siparişin 15gün güncellenmemesi lazım ozaman direk para iadesi oluyor zaten talep aç bekleValla benim uçak as daha uçmaya devam ederse iade talep edicem istemiyorum klavye filan. Abuk subuk desteklerini düzeltsiler önce.
2 hafta güncellenmezse zaten paket Himalayara filan düşmüştür yolda diade etmeleri için siparişin 15gün güncellenmemesi lazım ozaman direk para iadesi oluyor zaten talep aç bekle
Ahahdsadha 2 hesabımda da %20 var diyor tipe bak. Olum madem kuponun varsa neden hala kupon için yalvarıyorsun adamlara? bir de gelmiş burada veryansın ediyor yok anlamıyorlar, yok 1 lafı 10 kere anlatıyorum siz harbi normal değilsiniz.şampiyon sakin ol aynı durum burada olsa buradaki müşteri hizmetlerini arar kargom hakkında bilgi alırım ben zaten 2 klavye 1 mouse almışım daha fazla neden alayım ki diğer insanların 9 günde gelmesine karşın forumda çoğunluk öyle ben de siparişimde bi sıkıntı mı var acaba diye temsilciyle görüştüm ki benim 2 hesabımda da %20 kupon bulunmakta kullanmıyorum gözün varsa atayım sana sen al istersenbenim soru sormam sonucunda kendileri bana kupon tanımlamışlar anlamadığım şey bu kupon senden mi çıkıyor
vücüdündan bi parça mı alıyorlar neyse aman dikkat et şortun ayakkabına çarpacak bir de gözlüğü yamuk takmışsın düzelt
3090 tiiiiiii dsmnakjgdsjahgdsaj
320Tl falan vergi çıkmış güzel benceŞu ikisini 870'e aldım iyi mi?
Eyvallah.320Tl falan vergi çıkmış güzel bence
seve seve söylerim atsana bana özeldenAhahdsadha 2 hesabımda da %20 var diyor tipe bak. Olum madem kuponun varsa neden hala kupon için yalvarıyorsun adamlara? bir de gelmiş burada veryansın ediyor yok anlamıyorlar, yok 1 lafı 10 kere anlatıyorum siz harbi normal değilsiniz.
Yazdıklarını okuyan herkes art niyetli olduğunu rahatlıkla anlayabilir. Elin hintlisine bile kendinizi rezil etmeye devam edin aferin.
Bu arada yolda görsen abbbee abbeee diye dilinin dolanacağı adamlara burada farklı benzetmeler yapma
Sana instagram profilimi de özelden atıyorum oradan yaz bana, yakınsak bu söylediklerini yüz yüze de duymak isterim senden, tabi yüz yüze söylemeye cesaretin varsa.
2 tane klavye eklemeyi denedin mi?Eyvallah.
6 gün önce aldım kanka. O zaman beyazının stoğu yoktu diye ekleyemedim. Mousepad aldım.2 tane klavye eklemeyi denedin mi?
Bu indirimle 2 klavye ne kadara geliyor merak ettim vergi ile6 gün önce aldım kanka. O zaman beyazının stoğu yoktu diye ekleyemedim. Mousepad aldım.
Muhtemelen ikisi 900 küsüre denk gelir hocam.Bu indirimle 2 klavye ne kadara geliyor merak ettim vergi ile