Spectre_zz
80+ Bronze
Sen buyuk adamsinAlıntıyı görüntüle
hadi bakalım cevap bekliyoruz
Sen buyuk adamsinAlıntıyı görüntüle
hadi bakalım cevap bekliyoruz
VermiyolarHesabı yeni açtım kupon kodu felan vermiyorlar mı?
1070'e düşse vergiyle ne kadara gelir o zaman biliyor musun?Vermiyolar
1700 falan sanirim1070'e düşse vergiyle ne kadara gelir o zaman biliyor musun?
Xbox kolunun garantisi de 2 sene değil mi?1700 falan sanirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Az daha ekleyip xbox al istiyosan keyfine kalmis
EN azindan garantisi oluyor
Bu allaha emanet çine yollayamassin geri 1 sene sonra bozulursa
Evet?Xbox kolunun garantisi de 2 sene değil mi?
Anladım, ürün hoşuma gitmişti hall effect felan olması xboxa göre avantajlı 2 sene sonra xbox da sıkıntı çıkarsa yine mağduruz her türlü. Çin malı üründe de mağdur olma ihtimali var. Düşüneceğim biraz.Evet?
temudan alinani 1 sene sonra bile geri yollayamazsin onu diyorum ya da bi servise yollayamazsin
Mağdur olma derken? Ürünü resmi distribütörü satıyor yalnız.Anladım, ürün hoşuma gitmişti hall effect felan olması xboxa göre avantajlı 2 sene sonra xbox da sıkıntı çıkarsa yine mağduruz her türlü. Çin malı üründe de mağdur olma ihtimali var. Düşüneceğim biraz.
Kral aldigimiz gibi madur olmaktan bahsetmiyoru uzun sure kullandiktan sonraMağdur olma derken? Ürünü resmi distribütörü satıyor yalnız.
3-4 ay sonra bozulsa yada ürün bozuk gelse ilgilenirler mi? Hiç yurt dışı alışveriş yapmadım bilmiyorum.Mağdur olma derken? Ürünü resmi distribütörü satıyor yalnız.
Benim bildigim max 90 gun de 95. Gun bozulsa gecmis ola3-4 ay sonra bozulsa yada ürün bozuk gelse ilgilenirler mi? Hiç yurt dışı alışveriş yapmadım bilmiyorum.