Spectre_zz
80+ Bronze
Muhammet bir sey yazdi mi sana satici dostum? Urun hala ayni fiyatGaranti falan umrumda değil hangisi daha iyi ise onu alacağım hangisi daha iyi
Muhammet bir sey yazdi mi sana satici dostum? Urun hala ayni fiyatGaranti falan umrumda değil hangisi daha iyi ise onu alacağım hangisi daha iyi
Cevap vermedilerMuhammet bir sey yazdi mi sana satici dostum? Urun hala ayni fiyat
Adam sen indirim pesindesin sanmis olayi anlamamis indirimi yuru git destekten iste demis yani kisacaBaya uzun uzun konuştum hatta easysmx resmi sitesine internet üzerinden mail attım hepsinin dediği tek şey şu fiyat düzenlemede bizim yetkimiz yok bunu sadece temu müşteri temsilcisi yapabilir diyo ama temu müşteri temsilcisi de easysmx'in fiyat değiştirebileceğini çünkü satıcının kendileri olduğunu söylüyorlar bugün yaklaşık 15 temsilciyle konuştum 3 tane kupon 2 defa da kredi verdiler 1 tanesi sadece şey dedi yakında ürünün fiyatı değişecek büyük ihtimalle indirime girecek çünkü sabahtan beri uğraşıyorum ve 15 stok bu ürünün Max 10 15 dakika da tükenmesi gerekiyor mecbur beklicez.
Ayrica 2 defa kredi aldim dedin 110tllik krediden 2 kere mi aldin?Baya uzun uzun konuştum hatta easysmx resmi sitesine internet üzerinden mail attım hepsinin dediği tek şey şu fiyat düzenlemede bizim yetkimiz yok bunu sadece temu müşteri temsilcisi yapabilir diyo ama temu müşteri temsilcisi de easysmx'in fiyat değiştirebileceğini çünkü satıcının kendileri olduğunu söylüyorlar bugün yaklaşık 15 temsilciyle konuştum 3 tane kupon 2 defa da kredi verdiler 1 tanesi sadece şey dedi yakında ürünün fiyatı değişecek büyük ihtimalle indirime girecek çünkü sabahtan beri uğraşıyorum ve 15 stok bu ürünün Max 10 15 dakika da tükenmesi gerekiyor mecbur beklicez.
temsilciler haklı ürünün fiyatını satıcı hariç biri belirleyemezBaya uzun uzun konuştum hatta easysmx resmi sitesine internet üzerinden mail attım hepsinin dediği tek şey şu fiyat düzenlemede bizim yetkimiz yok bunu sadece temu müşteri temsilcisi yapabilir diyo ama temu müşteri temsilcisi de easysmx'in fiyat değiştirebileceğini çünkü satıcının kendileri olduğunu söylüyorlar bugün yaklaşık 15 temsilciyle konuştum 3 tane kupon 2 defa da kredi verdiler 1 tanesi sadece şey dedi yakında ürünün fiyatı değişecek büyük ihtimalle indirime girecek çünkü sabahtan beri uğraşıyorum ve 15 stok bu ürünün Max 10 15 dakika da tükenmesi gerekiyor mecbur beklicez.
Artik alamayiz gibi dimiŞaka yapıyorlar galiba
indirime girer büyük ihtimal tekrarArtik alamayiz gibi dimi
kardeşim aynen dediğin gibi oldu diğer çin sitesinden aldım 4 ay sonra bozuldu neler neler yazdım onay verdım dıye ne para iadesi ne baska bısey sinirlenıp attım x05 modelini3-4 ay sonra bozulsa yada ürün bozuk gelse ilgilenirler mi? Hiç yurt dışı alışveriş yapmadım bilmiyorum.