Neler Yeni

🔥İndirim TEMU GAMEPAD 1000 MAH BATARYA HALL EFFECT 998 LİRA

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Erdem çay
Nasil bir gumruge sahip oldugumuzu biliyor herkes 1 cent gecsen limiti takilir urunun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gümrüğe takılınca gelip burda konu açmazsın umarim göreceğiz 😃

Adamlar senin sepetine degil urunun fiyatina bakiyor
Senin yaşın kadardır bu işlerle uğraşıyorum ağlamam merak etme. Sende internet aleminde tanımadığın kişilerle böyle cahil cahil konuşma öğren ki sende öğret birine bir faydan dokunur belki

Ekstra %60 vergi girer yapma bence
Hiçbir şey olmaz temu izin verip gönderirse sınıra takılmamış demektir. Velevki takıldı geri gider bu kadar basit ekstra 2 hafta beklerim

goku010203

80+ Bronze
Senin yaşın kadardır bu işlerle uğraşıyorum ağlamam merak etme. Sende internet aleminde tanımadığın kişilerle böyle cahil cahil konuşma öğren ki sende öğret birine bir faydan dokunur belki

Hiçbir şey olmaz temu izin verip gönderirse sınıra takılmamış demektir. Velevki takıldı geri gider bu kadar basit ekstra 2 hafta beklerim
Sen bilirsin alsan bile pahalıya aliyosun bende 220 TL kredi var müşteri hizmetlerinden istedim daha ucuza geliyor ayrıca ürün sürekli olarak indirime giriyor dünkü gibi 998 TL'ye düşer bide kupon, krediyle alırsın çok daha ucuza. Hem riske atiyosun hem pahalıya aliyosun

Spectre_zz

80+ Bronze
Sen bilirsin alsan bile pahalıya aliyosun bende 220 TL kredi var müşteri hizmetlerinden istedim daha ucuza geliyor ayrıca ürün sürekli olarak indirime giriyor dünkü gibi 998 TL'ye düşer bide kupon, krediyle alırsın çok daha ucuza. Hem riske atiyosun hem pahalıya aliyosun
Olay pahaliligi falan degil su an urunun indirimsiz fiyati 1070tl limiti gectigi icin adamlar gumrukte kontrol ettiginde patkayacak onu demeye calisiyoruz sen alsan sen de patlarsin su an urunun tekrar 998 olmasi lazim

goku010203

80+ Bronze
Olay pahaliligi falan degil su an urunun indirimsiz fiyati 1070tl limiti gectigi icin adamlar gumrukte kontrol ettiginde patkayacak onu demeye calisiyoruz sen alsan sen de patlarsin su an urunun tekrar 998 olmasi lazim
Okuman yazman yok mu kral ben ne dedim? Hem pahalıya aliyosun hem riske atiyosun dedim.

Keşke sende de biraz zeka kırıntısı olsa.

Ama mümkün değil gibi görünüyor. Allah şifa versin sana ne diyim

Alıntıyı görüntüle
Dostum şu iki ürünün aynı anda gümrükten geçme ihtimali %0.1 bile değil.

Temu nun gönderiyor olmasına bakma muhtemelen sistemsel bir sıkıntı oldu, gümrüğe girdiği an 30€ üstü olduğu için işlemleri gümrük müşavirliğine devrederler o da sana ulaşır beyanneme düzenlenmesi gerektiğini söyler gerisi malum.

Tamam sen en iyisini biliyorsun anlıyoruz da sonu belli, hüsran.

Spectre_zz

80+ Bronze
ürün fiyatı düşmediği sürece hiçbir şekilde alınamıyor müşteri hizmetiyle konuşup her şeyi denedim ama ürünü satın almadığım için satıcıyla konuşup fiyatı yarım dolar da olsa düşürttüremiyorum 10tl yüzünden alamıyoruz şaka gibi

Aldık bakalım. Alan herkese hayırlı olsun. Konu için teşekkürler. 30 Euro sınırı paket başına değil mi? Vergi dahil ödediğim tutarlar şu şekilde:
dostum sen ürünü satın aldığın için satıcıyla konuşabilirsin.müşteri hizmetlerine satıcıyla konuşmak istiyorum diyip fiyatı yarım dolar falan düşürttürebilir misin 10 tl yüzünden alamıyoruz şu an

Thadox

80+ Bronze
ürün fiyatı düşmediği sürece hiçbir şekilde alınamıyor müşteri hizmetiyle konuşup her şeyi denedim ama ürünü satın almadığım için satıcıyla konuşup fiyatı yarım dolar da olsa düşürttüremiyorum 10tl yüzünden alamıyoruz şaka gibi

dostum sen ürünü satın aldığın için satıcıyla konuşabilirsin.müşteri hizmetlerine satıcıyla konuşmak istiyorum diyip fiyatı yarım dolar falan düşürttürebilir misin 10 tl yüzünden alamıyoruz şu an
Dün sipariş edecektim yemek sipariş ettiğim için kart bakiyesi 10 lira eksik çıktı sonra stok bitti. Şimdi de 10 lira fazla diye alamıyorum:kekw:

Spectre_zz

80+ Bronze
satın alan arkadaşlar satıcıya yazsın lütfen sadece alanlar konuşabiliyor satıcı ile diyin arkadaşlarımız açç açççç almak istiyorlar ama 10tl yüzünden alamıyorlar 50 cent düşürsünler fiyatı lutfen

Thadox

80+ Bronze

muhammet_ctnky

80+ Bronze
1731242089347.png

hadi bakalım cevap bekliyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,163
Üyeler