Alinmiyor dayi alinmiyor limit 1070tl diyoruz neyi anlamiyosunuz
Bende xbox gamepad 9. nesil var da bunu alirsam onu saticam gibi bu daha iyi diyorlargamepad özürlüsü tek benim galiba
Hocam anlama sıkıntın varsa söyle.Alinmiyor dayi alinmiyor limit 1070tl diyoruz neyi anlamiyosunuz
ATsana bi dostum cok merak ediyorum at bakalimHocam anlama sıkıntın varsa söyle.
Okuman yazman yoksa onuda söyle.
Bu şekilde alınıyor diyorum hala alınmıyor diyorsun. Ödeme yapıp ekran görüntüsümü atayım yine alınmıyor mu diyeceksiniz gelince video da atayım istersen, başka bir arzunuz
Keşke sende de biraz zeka kırıntısı olsa.ATsana bi dostum cok merak ediyorum at bakalim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen biraz zeki bi arkadasimizsin sanirim al da at ssini
Stokta var da belese alamiyon kral kusura bakmaÜrün stokta yok hrlde degil mi bòyle ucretsiz şeyi çıktı da geçersiz yazıyor biraz bekliyeyim bakalım
Alıntıyı görüntüle
Duzgun konus 1Keşke sende de biraz zeka kırıntısı olsa.
Ama mümkün değil gibi görünüyor. Allah şifa versin sana ne diyim
Alıntıyı görüntüle
Tükendi yazıyorda tıklayınca ondan dedim belki bu kısma özel birsey vardir o tükenmistirStokta var da belese alamiyon kral kusura bakma
Sana ss attık bilmiş bilmiş konuşup hakaret ediyorsun bide düzgün konuş diyorsun.Stokta var da belese alamiyon kral kusura bakma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Duzgun konus 1
2.si de ayni indirim bende de var odeme ekranina gelmiyor
Gümrüğe takılınca gelip burda konu açmazsın umarim göreceğizSana ss attık bilmiş bilmiş konuşup hakaret ediyorsun bide düzgün konuş diyorsun.
Mort oldun mu alnıyormuymuş.
Bu şekilde alabilirsiniz ama ya kupon yada kredi bakiyesi gümrük sınırını düşürüyor.
Bende suç senin gibi insan kılıklılara yardımcı olmaya çalışıyorum
Ekstra %60 vergi girer yapma benceKeşke sende de biraz zeka kırıntısı olsa.
Ama mümkün değil gibi görünüyor. Allah şifa versin sana ne diyim
Alıntıyı görüntüle