enthy7
80+
Dünyanın en sağlam ve kabul görmüş gamepadi ama sen öyle diyorsan doğrudur çöptür.Xbox kolu çöp Hall effect bile yok napayım Xbox kolunu işime yaramaz
Dünyanın en sağlam ve kabul görmüş gamepadi ama sen öyle diyorsan doğrudur çöptür.Xbox kolu çöp Hall effect bile yok napayım Xbox kolunu işime yaramaz
hAIJFASDIFHBISDHFUISDHFGSDGKJLSDDünyanın en sağlam ve kabul görmüş gamepadi ama sen öyle diyorsan doğrudur çöptür.
Dostum ps2'den beri gamepad ile oyun oynuyorum. Playstation'da değilsem sürekli xbox gamepadi kullanıyorum, nedir kalitesizliği bu gamepadin? Gamesir T4pro da kullandım, g3s'de, monster pusat da hepsi çok kalitesiz geldi ve gamesirler analog problemi verdi. Yani bu linkteki gamepad xbox gamepadden kaliteli? Komik bence ama doğrudurhAIJFASDIFHBISDHFUISDHFGSDGKJLSD
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim hiçbir şey bilmemezlik seviyesi
pilli ve kablolu 80hz kablosuz 30hz kolunla mutluluklar sana koş a101e pil al gelDostum 10 yıldır gamepad ile oyun oynuyorum. Playstation'da değilsem sürekli xbox gamepadi kullanıyorum, nedir kalitesizliği bu gamepadin? Gamesir T4pro da kullandım, g3s'de, monster pusat da hepsi çok kalitesiz geldi ve gamesirler analog problemi verdi. Yani bu linkteki gamepad xbox gamepadden kaliteli? Komik bence ama doğrudur
Anladım küçük bir kardeşimizsin anlaşılan. Ben qp 2700 şarjlı pille kullanıyorum, bu arada pil masrafım aşırı düşük haberin olsun. 2 yilda 1 desem yeridirpilli ve kablolu 80hz kablosuz 30hz kolunla mutluluklar sana koş a101e pil al gel
tamam sen şarjlı pil 30hz oynamaya devam et bro gtfo here15 yaşında gibi cevap yazmak yerine açıklayıp bilgilendirebilirdin bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım küçük bir kardeşimizsin anlaşılan. Ben qp 2700 şarjlı pille kullanıyorum, bu arada pil masrafım aşırı düşük haberin olsun. 2 yilda 1 desem yeridir
Bu veledlere de laf anlatılmıyor büyü de gel abicimtamam sen şarjlı pil 30hz oynamaya devam et bro gtfo here
Admin arkadaşlar bu genç kardeşimiz topluluk kurallarını okumadan üye olmuş sanırım. Forum içinde hakaret ve küfürlü konuşuyor. Üslup zaten yok, incelerseniz sevinirim. @Mehmet Yılmaztamam sen şarjlı pil 30hz oynamaya devam et bro gtfo here
Ben araştırarak çöptür diyosam evet çöptür çünkü objektif bir yorum yapıyorum senin gibi marka köleliği yapıp 30hz Hall effectsiz kolla oyun oynamıyorum. Hall effect ile daha uzun ömürlü oluyor ölü bölge olmuyor direkt daha kaliteli oluyor, ayrıca mekanik tuş var. Xbox çöpünde ise hicbisey yokDünyanın en sağlam ve kabul görmüş gamepadi ama sen öyle diyorsan doğrudur çöptür.
Açık ara bubende xbox 9.nesil var da bu mu daha iyi olur yoksa xbox gamepad mi daha iyi biriyle takaslarım belki gamepadin daha 1 sene garantisi duruyor
Katılıyorum. Kısa kesmek gerekirse Hall effectli bir model vs Hall effectsiz bir model :d. Bu arada bu veya ajazz gamepad stoğa girerse söyleyin direkt cekecem gamepadiFantech EOS Pro'nun Xbox 9.nesil controller'ına olan avantajları:
+Yeni yazilim guncellemesiyle kablolu olarak 1000Hz raporlama oraninda kullanabilirsiniz (Xbox sadece 125 Hz destekliyor yani 8 kat daha hizli tepkime suresi)
+Hall effect joysticklerin en guzel yanlarindan biri ise stick drift olayini yasatmiyor hiç (stick drift: Uzun kullanim sonucu veya hasar sonucu Joystick'in kendi kendine hareket etmesi)
+Hall effect joysticklerin en iyi yani hata paylarinin inanilmaz derece cok az olmasi (Xbox hata pay orani %8, fantech EOS Pro hata pay orani %0.1)
+Normal Xbox koluna gore kutu icerigi cok bol (Precision ringleri var, ozellikle FPS tarzi oyunlarda hassas aim almayi kolaylastiriyor hizdan odun vermeden)
+Yeni yazilim guncellemesiyle xyab duzeninden PlayStation duzeni olan Yxba'ya gecebiliyosunuz ve 5 dakikaya kadar makro kaydedip arka butonlara atayabilirsiniz.
+Yeni yazilim guncellemesiyle isterseniz joystick kismini dpad olan kisimla degistirebiliyosunuz ve yine isterseniz butun tuslarin kalibrasyon ayarini yapabilirsiniz.
+Jiroskop ozelligi var.
Başka bi forumdan alıntıdır. Ben xbox kolunu bi kaç kez internet kafede kullandım eos proyuda satın aldım kullanıyorum epey süredir. xbox gereksiz pahalı fiyatını hak etmiyor üstüne kullandığım ve konuda ki gamepad çok ama çok daha donanımlı.