muhammet_ctnky
80+ Bronze
ne ara stok bitti
Kaça aldınSayfayı her yenilendiğimde 5 6 saniye arayla 2 şer stok azaliyordu bende son 6. Ya çöktüm okadar hızlı bitti
200 TL krediniz mi vardı1200 e geldi temiz
Sabahtan beri 15 e yakin müşteri temsilcisiyle konuştum baya kupon verdiler istemediğim halde 1 tane %20 2 tane de kredi200 TL krediniz mi vardı
Ben istediğim halde vermiyorlar. Sen vermeleri için onlara ne dedin?Sabahtan beri 15 e yakin müşteri temsilcisiyle konuştum baya kupon verdiler istemediğim halde 1 tane %20 2 tane de kredi
Aga kredileri düz istedim verdiler bir kaç saat arayla %20 yi çok zor verdiler yeni hesap açıp istediğin zaman kesin veriyorlar ama 2 tane yan hesabım var tekte aldım %20 bu sefer ana hesaptan istedim vermedi zorladım biraz vermeyince çıktım 15 dk sonra başka temsilciyle konuştum sorunları anlattım kimse sorunumu çözemiyor bunun telafisi olması lazım gibi dil döktüm biraz yaşadığınız sıkıntılar için özür dileriz dedi direkt verdiBen istediğim halde vermiyorlar. Sen vermeleri için onlara ne dedin?
O krediyi hala nasıl alacağımızı anlamadım her seferinde %20 kupon veriyorlar kredi verin diyorum tanımlayamıyoruz diyorlar.Sabahtan beri 15 e yakin müşteri temsilcisiyle konuştum baya kupon verdiler istemediğim halde 1 tane %20 2 tane de kredi
Bende %20 için çok zorladım en son saldım 1378e de baya iyi T4 pronun dengi zatenAga kredileri düz istedim verdiler bir kaç saat arayla %20 yi çok zor verdiler yeni hesap açıp istediğin zaman kesin veriyorlar ama 2 tane yan hesabım var tekte aldım %20 bu sefer ana hesaptan istedim vermedi zorladım biraz vermeyince çıktım 15 dk sonra başka temsilciyle konuştum sorunları anlattım kimse sorunumu çözemiyor bunun telafisi olması lazım gibi dil döktüm biraz yaşadığınız sıkıntılar için özür dileriz dedi direkt verdi
Kredi puanı istiyorum dedim maalesef dedi ozaman hesabıma kredi başvurusu yapın dedim bekledi biraz tamam dedi verdiO krediyi hala nasıl alacağımızı anlamadım her seferinde %20 kupon veriyorlar kredi verin diyorum tanımlayamıyoruz diyorlar.
T4 pro dan çok daha iyi diye biliyorumBende %20 için çok zorladım en son saldım 1378e de baya iyi T4 pronun dengi zaten