ZaneYugi
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 609
- İsim
- Uğur Ak
- İlgilendiği Kategoriler
- Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
İlk oynadığımda ben de yükleyip sonra anlamayıp bırakmıştım silmiştim. Ne yapacağın belli değil vs daha önce benim gibi hiç souls oyunu oynamadıysan normal. Bir video izledim youtube da 4,5 ay sonra Elden ring başlangıç rehberiydi. Onu izledikten sonra yavaş yavaş alıştım. Alıştıkça bırakamıyorsun. Oyun açık dünya her şey senin elinde. Mesela GOW 2018 oynamıştım öncesinde her şey belli , nere gideceksin ne yapacaksın vs vs. Bu souls oyunları öyle değil Araştırman gerekiyor internetten vs ya da kendin keşfedeceksin. Bosa takılı kalacaksın sonra çözüm vs bulmaya çalışacaksın olmadı arkadaş çağırırsın internetten bakarsın vs. Sonra sıfırdan yeni karakterle tekrar oynayabilirsin. Abartmıyorum 25 kez filan bitirmişimdir oyunu Hala bırakamıyorum.Bende cok denedim fakat elden ringi hiç sevemedim ya.Sıfır yani.Oyunda ne anlatılıyor anlamadım hikaye ilerleyiş durduk yere garip booslar öldürmek.Oynadığım en boş en garip oyun gibi geldi bana ama seveni çok fazla anlamadım yani o oyunu acaba ilerleyince mi açılıyor yavas yavas