Neler Yeni

Unutup unutup oynamak istediğiniz oyun ?

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Bende cok denedim fakat elden ringi hiç sevemedim ya.Sıfır yani.Oyunda ne anlatılıyor anlamadım hikaye ilerleyiş durduk yere garip booslar öldürmek.Oynadığım en boş en garip oyun gibi geldi bana ama seveni çok fazla anlamadım yani o oyunu acaba ilerleyince mi açılıyor yavas yavas
İlk oynadığımda ben de yükleyip sonra anlamayıp bırakmıştım silmiştim. Ne yapacağın belli değil vs daha önce benim gibi hiç souls oyunu oynamadıysan normal. Bir video izledim youtube da 4,5 ay sonra Elden ring başlangıç rehberiydi. Onu izledikten sonra yavaş yavaş alıştım. Alıştıkça bırakamıyorsun. Oyun açık dünya her şey senin elinde. Mesela GOW 2018 oynamıştım öncesinde her şey belli , nere gideceksin ne yapacaksın vs vs. Bu souls oyunları öyle değil :) Araştırman gerekiyor internetten vs ya da kendin keşfedeceksin. Bosa takılı kalacaksın sonra çözüm vs bulmaya çalışacaksın olmadı arkadaş çağırırsın internetten bakarsın vs. Sonra sıfırdan yeni karakterle tekrar oynayabilirsin. Abartmıyorum 25 kez filan bitirmişimdir oyunu :D Hala bırakamıyorum.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
God of War, RDR 2 , TESV Skyrim. Gerçekten keşke unutsam da baştan oynasam hepsini

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
snop02
ARMA III
battlefield 4 ama cok ban yiyorduk.
adam dan cephane isteyince vermezse anında adalet uyguluyorduk ve bann:LOL:

Top Bottom