Neler Yeni

🔥İndirim Samsung M15 6.649 TL

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Hocam içinize hangisi siniyorsa onu alın 😊
dostum içime sinmesinden ziyade pek bilgim olmadığı için soruyorum zaten değil mi bilgili yorum yapıyorsunuz danışıyoruz biz de ?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Lloyd
Olm anneniz babanız oyun mu oynuyor 4 gb yetmez diyorsunuz. Annemde samsung galaxy grand prime var 1 gb ram'li. Wp youtube kullanıyor işte.
Gündelik kullanımda bile yetmez diyoruz; ne oyunundan bahsediyorsun? 1GB RAM ile sadece o 2 uygulamayı (aynı anda da kullanamaz bu arada) telefonu kastıra kastıra kullanıyorsa bu bir şey ifade etmiyor. Çoğu insan telefonu bankacılık uygulamaları, internet alışverişi, sosyal medya, konum, müzik vesaire gibi işler için birlikte; çoklu kullanım biçiminde kullanıyor ve 4GB RAM bu temel koşul için bile yetersiz. Sen aynı anda 3-5 uygulama aç bakayım aynı anda kullanabiliyor, geçiş yapabiliyor musun kastırmadan/uygulamalar kapanmadan? Ayrıca M15 gibi güncel Android sürümü ve arayüze sahip bir cihaza karşın miladını doldurmuş bir telefon örneğini vermen biraz komik.
Güncel sürüm ve arayüze sahip telefonlarda sadece arama ve mesajlaşma için kullanmayacaksan 4GB RAM yetersizdir. Global'de de vesaire her yerde bunun testi ve bilgisi mevcut, artık bu tartışmaya kapalı bir konu. Dolayısıyla insanları yanlış yönlendirip satın alımlarından pişman olmalarına sebep olmayalım.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Ahmet Yıldırım
Gündelik kullanımda bile yetmez diyoruz; ne oyunundan bahsediyorsun? 1GB RAM ile sadece o 2 uygulamayı (aynı anda da kullanamaz bu arada) telefonu kastıra kastıra kullanıyorsa bu bir şey ifade etmiyor. Çoğu insan telefonu bankacılık uygulamaları, internet alışverişi, sosyal medya, konum, müzik vesaire gibi işler için birlikte; çoklu kullanım biçiminde kullanıyor ve 4GB RAM bu temel koşul için bile yetersiz. Sen aynı anda 3-5 uygulama aç bakayım aynı anda kullanabiliyor, geçiş yapabiliyor musun kastırmadan/uygulamalar kapanmadan? Ayrıca M15 gibi güncel Android sürümü ve arayüze sahip bir cihaza karşın miladını doldurmuş bir telefon örneğini vermen biraz komik.
Güncel sürüm ve arayüze sahip telefonlarda sadece arama ve mesajlaşma için kullanmayacaksan 4GB RAM yetersizdir. Global'de de vesaire her yerde bunun testi ve bilgisi mevcut, artık bu tartışmaya kapalı bir konu. Dolayısıyla insanları yanlış yönlendirip satın alımlarından pişman olmalarına sebep olmayalım.
Sen benim yazdığımı daha düzgün anlamadan yazmışsın. Boşu boşuna uzun uzun yazmışsın. Annelerimizin yapacağı şey müzik dinleme falan değil. Birileriyle konuşssun, wp durumlarına baksın, youtube'da kaydırsın, arada bir yemek videolarına baksın. Bazen de internette cuma mesajları arasın yeter. Bunlar için çok fazla yeterli. Anneniz 30-40 yaşlarındaysa kullanım alanı artar yetmez zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
BEKİR ALTIN
Sen benim yazdığımı daha düzgün anlamadan yazmışsın. Boşu boşuna uzun uzun yazmışsın. Annelerimizin yapacağı şey müzik dinleme falan değil. Birileriyle konuşssun, wp durumlarına baksın, youtube'da kaydırsın, arada bir yemek videolarına baksın. Bazen de internette cuma mesajları arasın yeter. Bunlar için çok fazla yeterli. Anneniz 30-40 yaşlarındaysa kullanım alanı artar yetmez zaten.
Parası çok olan alsın :D 4 gb ramli tel almak parayı çöpe atmak

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Rüveyda Akın
Almayın 7500'e M34 satıldı.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Lloyd
Bence sen benim dediğimi düzgün anlamamışsın, bak tekrar oku. Diyorum ki her anne-baba senin dediğin gibi telefonun ömrü boyunca sadece birkaç uygulama kullanacak diye bir şey yok, anneniz o şekil kullanıyor diye her anne öyle kullanacak değil. Benim ailem de değil mesela. Çoğu insan aldığı telefonu minimum olarak yukarıda bahsettiğim şartlarda, "genel kullanım/çoklu kullanım" biçiminde kullanmak için alıyor. Biz de normalde gerçekleşen bu "genel" kullanım için yorum yapmak durumundayız, onun için yetersiz diyoruz zaten. Oyun, iş vesaire gibi diğer ihtiyaçları saymıyorum bile.
Ayrıca hadi şu anda sadece birkaç uygulama için kullanıyorsun diyelim, ileride belki başka ihtiyaçların doğacak ya da uygulamalar daha fazla gereksinime ihtiyaç duyacak. Bu sebeple gidip illa yeni telefon mu alalım?
Teknolojik ürün alırken aynı zamanda geleceğe dönük, ileride yeterli gelip gelmeyeceğini de değerlendirmek zorundasın; eğer ürünleri sürekli çöpe atıp yenisini almak istemiyorsan tabii. Bu sebepten de verdiğin paraya değsin, uzun ömürlü olsun diye yorum yapıyoruz. Sen yine istediğini al kendin.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Rüveyda Akın
m34 şuan alınır mı acaba yoksa a25mi alınmalı yoksa a24 de olabilir max 10 11k bütçeye ne alınır
Epey üzerinden karşılaştır her birinin özelliklerini. Hangisine aklın yatarsa al. Bence M34 almalısın. 10 11k bütçenin tamamının kullanırsan şarj aleti ve hafıza kartı almaya paran kalmaz. M34 gayet yeterli şu devir için.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Epey üzerinden karşılaştır her birinin özelliklerini. Hangisine aklın yatarsa al. Bence M34 almalısın. 10 11k bütçenin tamamının kullanırsan şarj aleti ve hafıza kartı almaya paran kalmaz. M34 gayet yeterli şu devir için.
İşlemcisi kötü diyorlar 1280 miydi neydi çoğu kişi önermemiş

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Fiyatı biraz daha düştü. Anne baba için alınabilecek en mantıklı cihaz.

Top Bottom