Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Kulaklığı alanlar bu ayarları deneyebilir ben 2 yıldır felan 2021 i bu ayarlarla kullanıyorum bütün uygulamaları ve ayarları denedim bence en iyisi bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumlarda 2022 dede çalışıyor demişler
Bir kaç saattir THX ile kullanıyorum ve denemek için kapattığımda ses sanki aramızda duvar varmış gibi geliyor. THX'i açtığımda ise çok daha net duyuyorum. Basslar da bence daha iyi oluyor. 10 dolar verilip verilmeyeceği tartışılır ama ben almayı planlıyorum. 15 günlük deneme süresinin sonunda bir kaç gün de normal kullanırım, baktım olmuyor satın alırım.
THX yerine dolby öneririm THX den daha iyi bence ve daha ucuz

Gurkanpiro

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ahmet Tongal
Beyler ne olur ne olmaz iki tane almıştım razer kulaklığı. Kardeşim hoparlörden devam edecek istemiyor. Şimdi de o fiyattan iade etmek istemiyorum. Bu tarz ürünlerde açılmamış kutu olarak mı satmalıyız? Kutuyu 14 gün içinde açıp kontrol etmek gerekmez mi? Bunu çok merak ediyorum.
Bir de bazı markalarda değişimi servis değil satıcı yapıyor galiba. Bu da sıkıntı değil mi? Ayrıca iade edilecek olsa parayı ödeme yapılan kart harici yapamıyorlar mı? Çok saçma çünkü kart değişmiş veya iptal edilmiş olabilir

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,916
İsim
Lokman Doğan
açılmamış kutuyu 2.5k bırakan olursa yazsın özelden

umaysehit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümay Şehit
Beyler ne olur ne olmaz iki tane almıştım razer kulaklığı. Kardeşim hoparlörden devam edecek istemiyor. Şimdi de o fiyattan iade etmek istemiyorum. Bu tarz ürünlerde açılmamış kutu olarak mı satmalıyız? Kutuyu 14 gün içinde açıp kontrol etmek gerekmez mi? Bunu çok merak ediyorum.
Bir de bazı markalarda değişimi servis değil satıcı yapıyor galiba. Bu da sıkıntı değil mi? Ayrıca iade edilecek olsa parayı ödeme yapılan kart harici yapamıyorlar mı? Çok saçma çünkü kart değişmiş veya iptal edilmiş olabilir
Kutuyu sakın elleme ellediğin an elinde kalır. İade konusunu aldığın yerle konuşabilirsin. Sadece kutuyu açıp yollasan bile hijyen ürünü deyip iade almama ihtimalleri çok yüksek. Hijyen ürünü meselesi bana da saçma geliyor ama yapacak bir şey yok. Giydiğimiz kıyafeti iade edebiliyoruz ama kulaklığı edemiyoruz :D bir düzenleme gelmesi şart.

Şu konuya kilit vurulsun, gereksiz muhabbetten başka şey yok.
Niye kardeşim ne rahatsız ediyor seni millet güzel güzel konuşuyor bakmak istemiyorsan konuya tıklama olur biter

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,282
Üyeler
163,136
Son üye
MasterDenizo
Top Bottom