Neler Yeni

🔴İbrahim Yılmaz Tutuklanmış 🔴

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mehmet Aslan
Sosyal medyada 14 milyon takipçim var videoları ile tanınan İbrahim Yılmaz tutuklandı !

Kesin savcıya beni instagram`dan takip ediyorsan sana Airfryer hediye edicem diyince tutuklanmıştır:kekw:

Kaynak :

Son düzenleme:

Hanaz

80+ Gold
Devir sakat devir başıma iş gelmesin düzenledim

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
'Gençleri kumar tuzağına çeken bir çetenin başı olduğu yüzünden tutuklandı' diye niye yazmadın? NEDEN TUTUKLANDIKLARI Her haber sitesinde yazıyor. Neden gerçeği değiştirerek 'savcının keyfine göre sebepsiz tutuklanmş' gibi bir algı yapıyorsun.

Hani sen iletişim öğrencisiydinde SADECE HABER paylaşıyodun. Belliki sana baya Airfier hediye etmişler!!!!!

Mehmet Ali Erbil de var, Serdar Ortaç da var, Batuhan Karadeniz de var. Bir paylaşımında gerçekten düzgün olsun. Algıcı iletişimci....

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
'Gençleri kumar tuzağına çeken bir çetenin başı olduğu yüzünden tutuklandı' diye niye yazmadın? NEDEN TUTUKLANDIKLARI Her haber sitesinde yazıyor. Neden gerçeği değiştirerek 'savcının keyfine göre tutuklanmş' gibi bir algı yapıyorsun.

Hani sen iletişim öğrencisiydinde SADECE HABER paylaşıyodun. Belliki sana baya Airfier hediye etmişler!!!!!
Yine şizofrenisi tetiklenmiş :kekw: Ne algısı , dalga geçtim sadece hasta herif:kekw: Bakalım bu sefer kimin ajanısın diyeceksin:kekw:
Bir tur daha banlan bence belki kendine gelirsin :kekw:

@İceWolf Mental :

İceWolf

80+ Silver
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
İletişim öğrencisi sen gibiyse senin ağababan gazetecileri düşünmek lazım nasıl her gerçeği saptırıyorlar diye. Birgünde ADAM GİBİ gerçek haberi gerçek bilgilerle paylaş....

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İletişim öğrencisi sen gibiyse senin ağababan gazetecileri düşünmek lazım nasıl her gerçeği saptırıyorlar diye. Birgünde ADAM GİBİ gerçek haberi gerçek bilgilerle paylaş....
Büyüyünce sen daha iyisini yaparsın :kekw:

İceWolf

80+ Silver
Yok öğrenci algıcı. Asıl sen büyüyünce nasıl bir manüpülasyoncu olacaksın orası sıkıntı...

Bu arada sen savcıyla falan dalga geçtiğini yazmışsınya, dikkat et birileride seninle, annenle, babanla dalga geçmesin.....

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mehmet Aslan
Yok öğrenci algıcı. Asıl sen büyüyünce nasıl bir manüpülasyoncu olacaksın orası sıkıntı...

Bu arada sen savcıyla falan dalga geçtiğini yazmışsınya, dikkat et birileride seninle, annenle, babanla dalga geçmesin.....
Troll olduğunu bildiğim için seninle dalga geçiyorum ama haddini aşmaya başladın. Bir daha beni sakın anne-baba adı anarak tehdit etme. Çizmeyi aşmaya başladın , forumda sosyalleşeceksen sosyalleş ve git , mümkünse konularıma da mesaj yazma. Senden rahatsız olduğumu kaç defa belirttim , gelme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben savcıyla dalga geçmedim , ibrahim yılmazın videolarından ötürü bir ironi yaptım. Daha okuduğunu anlama yetisine bile sahip değilsin.

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
Troll olduğunu bildiğim için seninle dalga geçiyorum ama haddini aşmaya başladın. Bir daha beni sakın anne-baba adı anarak tehdit etme. Çizmeyi aşmaya başladın , forumda sosyalleşeceksen sosyalleş ve git , mümkünse konularıma da mesaj yazma. Senden rahatsız olduğumu kaç defa belirttim , gelme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben savcıyla dalga geçmedim , ibrahim yılmazın videolarından ötürü bir ironi yaptım. Daha okuduğunu anlama yetisine bile sahip değilsin.
Bir haberin yada gerçeğin ASLINI DEĞİŞTİREREK foruma algı yapma o zaman! Ben değil canım 'yalan haber ve topluma yalan algı oluşturmaktan' o airfier hediye edilmiştir dediğin savcı dalga geçer seninle ve ailenle. Yada senin yaptığın gibi sana İroni yapar.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mehmet Aslan
Bir haberin yada gerçeğin ASLINI DEĞİŞTİREREK foruma algı yapma o zaman! Ben değil canım 'yalan haber ve topluma yalan algı oluşturmaktan' o airfier hediye edilmiştir dediğin savcı dalga geçer seninle ve ailenle. Yada senin yaptığın gibi sana İroni yapar.
O sunuda çift paragraf başı atıldığını ve haberin içeriğine dahil olmayan bir ironi olduğunu SENİN HARİCİNDE HERKES ANLAR BENCE :kekw: Forumdaki herkesi kendin gibi sanmamanı öneririm:kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,793
Üyeler
161,912
Son üye
mrdevils61
Top Bottom