sene sonu tutanagı yırtarlarcuma günü törenden kaçarken karşı okulun müdürü bizi görüp bizi geri okula götürdü müdür yardımcısı adımıza tutanak tuttu acaba ne disiplin cezası yerim bilen kişiler yardımcı olursanız sevinirim
disipline gideceğimizi söyledisene sonu tutanagı yırtarlar
benim tecrübelerime göre MAX gidersin işlem uygulanmaz. ama hiç çağırmayacaklar tahminimce.disipline gideceğimizi söyledi
Hiçbirşey olmazcuma günü törenden kaçarken karşı okulun müdürü bizi görüp bizi geri okula götürdü müdür yardımcısı adımıza tutanak tuttu acaba ne disiplin cezası yerim bilen kişiler yardımcı olursanız sevinirim
Hocam bos bos isler. Hic bisey olmaz.cuma günü törenden kaçarken karşı okulun müdürü bizi görüp bizi geri okula götürdü müdür yardımcısı adımıza tutanak tuttu acaba ne disiplin cezası yerim bilen kişiler yardımcı olursanız sevinirim
güneşin altında kafan pişmemiş sanırım hiç. Tören dediğin 10dk olur 1 saat uzatmanın manası yok.Törenden kaçmak ne dostum. Terörist misiniz?
Zamanında müdür yardımcısı pencereden bizi izlerken gözünün önünde okuldan kaçmıştım gerçi 15dk sonra geri dönmüştüm, bir şey olacağını zannetmiyorum hele şimdi kimse kimseye bir şey yapmıyor.cuma günü törenden kaçarken karşı okulun müdürü bizi görüp bizi geri okula götürdü müdür yardımcısı adımıza tutanak tuttu acaba ne disiplin cezası yerim bilen kişiler yardımcı olursanız sevinirim