Neler Yeni

🔥İndirim KODAK 1TB Sata SSD Vergiyle beraber 1039TL

emsed12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hasan
var öyle adaptörlerde ama amacın m2 kullanmak oldugu için pcie daha mantıklı olacaktır yoksa satada alacağın hız düşer direkt sata hızına limitlenir m2 ssd
Ya şimdi bunda beklenmedik ekstra düşüşler olursa alternatif olarak ona bakayım diye demiştim ben baktığımda bulamamıştım da örnek olarak varsa atabilir misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Furkan Yalçın

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Berk
Ya şimdi bunda beklenmedik ekstra düşüşler olursa alternatif olarak ona bakayım diye demiştim ben baktığımda bulamamıştım da örnek olarak varsa atabilir misiniz
editleyip atmıştım ama sakın iki tane aparat olucak hız düşer diye bir endişen oluşmasın bunlar verisel fark yaratır sadece ayrıca sataya bağladığın m2 ssd sata hızında çalışacak diğerinde hiç düşmeyecek hızlarda çalışacak bu sefer o yüzden sataya bağlamayı düşünme

emsed12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hasan
editleyip atmıştım ama sakın iki tane aparat olucak hız düşer diye bir endişen oluşmasın bunlar verisel fark yaratır sadece ayrıca sataya bağladığın m2 ssd sata hızında çalışacak diğerinde hiç düşmeyecek hızlarda çalışacak bu sefer o yüzden sataya bağlamayı düşünme
Şimdi bu uzatma kablosu bazı anakartlara ve ekran kartlarının olmayabiliyormuş boyutundan dolayı vs ben alıp deneyeceğim ama olmazsa diye yani en son ihtimal olarak sata dönüştürücü yaparım yoksa kullanamayacagim ürünü çünkü USB şeklinde bağladığımda anladığım kadarıyla farklı işlevler için kullanılıyor misal USB olarak dönüştürücü alsam ondan oyun oynayabilir miyim

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Berk
Şimdi bu uzatma kablosu bazı anakartlara ve ekran kartlarının olmayabiliyormuş boyutundan dolayı vs ben alıp deneyeceğim ama olmazsa diye yani en son ihtimal olarak sata dönüştürücü yaparım yoksa kullanamayacagim ürünü çünkü USB şeklinde bağladığımda anladığım kadarıyla farklı işlevler için kullanılıyor misal USB olarak dönüştürücü alsam ondan oyun oynayabilir miyim
olur diye düşünüyorum yada x1 portunun L şeklinde olanlar var onlardan almaya çalış

normalde usb portundan bağlarsan 3.0 üzerine taktığını varsayıyorum çalışır ama hem usb 3.0 hızında calısır hem(bilmiyorum) sisteme yük bindirebilir, usb portu ısınabilir, uzun kullanımda olumsuz etkiler diye düşünüyorum çok sağlıklı bir senaryo olmaz ama arşiv amaçlı flash bellek gibi sorunsuz kullanırsın

emsed12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hasan
olur diye düşünüyorum yada x1 portunun L şeklinde olanlar var onlardan almaya çalış

normalde usb portundan bağlarsan 3.0 üzerine taktığını varsayıyorum çalışır ama hem usb 3.0 hızında calısır hem(bilmiyorum) sisteme yük bindirebilir, usb portu ısınabilir, uzun kullanımda olumsuz etkiler diye düşünüyorum çok sağlıklı bir senaryo olmaz ama arşiv amaçlı flash bellek gibi sorunsuz kullanırsın
L şeklinde olanlar hangisi hocam örnek varda atabilir misin

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Berk

emsed12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hasan
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Şan Özşaho
Arkadaşlar, ben bu ssd siparişimi iptal etmiştim ancak tekrardan sipariş verdim. Youtube'ta bazı videolarını altına ssd hakkında soru sorduğumda bana çok kötü olduğunu bir hdd'den bile daha yavaş veri aktardığı söyleyen birisi oldu. Alıp deneyen var mı, sizce ne yapmalıyım?

Ekler

• Screenshot_20241114_230842_YouTube.jpg
    Screenshot_20241114_230842_YouTube.jpg
    408.4 KB · Hit: 56
  • Screenshot_20241114_230947_Translate.jpg
    Screenshot_20241114_230947_Translate.jpg
    316.7 KB · Hit: 56

TeknoAdam

80+
Konuyu baştan sona bir kez okumanızı tavsiye ediyorum :D Söyledik almayın etmeyin diye dimi? :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom