Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Ferhat Karakoç
Beyler benim temu'da sorun var galiba forumdaki görsellerde herkesin uçak 2-4 gün arasında geliyor benimki 12 Saat'de Türkiye'ye varmış
-Benim depo'da kalma işlemi uzun sürdü hatta oda ayrı bir şey bazılarında temu'nun deposunda bekliyor yazıyordu 2 gün falan bende yolda 3 gün bekledi sonra direk hava alanına git'di
Alıntıyı görüntüle
Muhtemelen o zamanda çok yoğunluk olduğu için ve belli seferler geciktiğinden dolayı böyle gecikti klavyeler. Normalde olan böyle değildi zaten.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O benden 7/8 saat sonra sipariş verdi gümrüğe aynı anda girdi havalimanına
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet klavyede hüsran ona göre bi tane daha alcam
Vallahi benimki bu sabah geldi 5dk falan kullanabildim. Kalite olarak gerçekten aşırı iyi. Bundan daha pahalıya aldığım msi klavyeyi 5'e katlar 3'e böler ezer geçer yani kalite konusunda baya baya baya iyi. Çok beğendim. RGB ışığı çok iyi. Oyun performansına vs. bakamadım daha. Ben ikinciyi sipariş edeceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Tuğra Çakır
beyler klavye elime geldi sesi olarak v.s çok hoş lakin boyutu v.b bana hitap etmedi satmayı düşünüyorum almak isteyen varsa yazabilirsiniz ikinci el kategorisinde ilan mevcut

Akadir41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Vallahi benimki bu sabah geldi 5dk falan kullanabildim. Kalite olarak gerçekten aşırı iyi. Bundan daha pahalıya aldığım msi klavyeyi 5'e katlar 3'e böler ezer geçer yani kalite konusunda baya baya baya iyi. Çok beğendim. RGB ışığı çok iyi. Oyun performansına vs. bakamadım daha. Ben ikinciyi sipariş edeceğim
Tuf k3ten geçiyorum hocam rgb olarak ezer geçer AULA zaten tuftan önce redragonum vardı onunda rgb iyiydi Asus rgb konusunda zayıf.

lunatik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
umut
Klavye bilek desteği önerisi olan var mı? Temu'dan da olur Türkiye'den de? Çok fazla geldi bazılarının fiyatları da.

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin
aula klavye ile ajazz pro mouse kullanıyorum oyunda felaket donuyor mouse 1000 hz de anlamadım

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
aula klavye ile ajazz pro mouse kullanıyorum oyunda felaket donuyor mouse 1000 hz de anlamadım
Dongle'yi kasanın üst kısmına değil arkadan direkt anakarta tak. Bir de bilgisayarın işlemcisi de etkili diye biliyorum lakin emin değilim yalan olmasın

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Mehmetcan İvrendi
Benimde 9 Kasım sipariş şu aşamada , müşteri hizmetleri ile yazıştınız mıAlıntıyı görüntüle
Yani dediğim gibi nakil işlemleri bende çok uzun sürdü 2-3 gün sonra hava koşulları falan kötü gecikecek falan dedi bende müşteri hizmetlerine şunu yazdım sonra hızladı süreçlerim😁
_20241113_015814.png

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
arkadaslar klavye geldi ama sağ alttaki win tusu calısmıyor fn+w yapıyorum 3 saniye kırmızı ışık yanıyor nasıl yapabilirim
edit: fn+win düzeltti

Top Bottom