Pcoll
80+ Bronze
Dahası
masada hemen mouseun ustunde yazı bile yazamıyorum suan cok takılıuor oyun bile kapalıdongle nerde tam olarak
masada hemen mouseun ustunde yazı bile yazamıyorum suan cok takılıuor oyun bile kapalıdongle nerde tam olarak
sımdı klavyeyı wıreless dan kapatıp kablo ıle kullansanamasada hemen mouseun ustunde yazı bile yazamıyorum suan cok takılıuor oyun bile kapalı
arkaya takılı zaten ama suan yazı bıle yazılmıyor hızlı yazamıom suanDongle'yi kasanın üst kısmına değil arkadan direkt anakarta tak. Bir de bilgisayarın işlemcisi de etkili diye biliyorum lakin emin değilim yalan olmasın
kapattım 2.4 hz kablolu kullanıyorum duzeldı gıbı suan iyi oldusımdı klavyeyı wıreless dan kapatıp kablo ıle kullansana
evetklavyeyi teslim alan arkadaslar epomaker ın sitesindeki yazılımı mı indirdiniz
ve hz testini nerden yaptınızklavyeyi teslim alan arkadaslar epomaker ın sitesindeki yazılımı mı indirdiniz
yuksek ıhtımal wırelessları karısıyor yakınında ınternet felan varsada sebep olurarkaya takılı zaten ama suan yazı bıle yazılmıyor hızlı yazamıom suan
Mesaj otomatik birleştirildi:
kapattım 2.4 hz kablolu kullanıyorum duzeldı gıbı suan iyi oldu
yakınımda yok ama kablosuz cok takılıyormus suan hıc problem yokyuksek ıhtımal wırelessları karısıyor yakınında ınternet felan varsada sebep olur
klavyenınkını 2.0 sıfıra tak dene ondanda kaynaklanbılıyor dun arkadasın bırı farketmıstıyakınımda yok ama kablosuz cok takılıyormus suan hıc problem yok
bide 3.1 usb gırısıne taktım usb aparatını
Evetklavyeyi teslim alan arkadaslar epomaker ın sitesindeki yazılımı mı indirdiniz
sımdı 3.0 taktım kasanın onune kablosuz kullanıyorum duzeldı bakalım sagol yardımların ıcın teşekkur ederimklavyenınkını 2.0 sıfıra tak dene ondanda kaynaklanbılıyor dun arkadasın bırı farketmıstı
sagol bısey degılsımdı 3.0 taktım kasanın onune kablosuz kullanıyorum duzeldı bakalım sagol yardımların ıcın teşekkur ederim