Neler Yeni

CAT6 YA DA CAT7 İNTERNET KABLOSU ÖNERİSİ

Prisoners

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serdar Kaya
KALİTELİ BİR İNTERNET KABLOSU ARIYORUM. 10 METRE UZUNLUĞUNDA OLACAK. CAT6 YA DA CAT7 FARK ETMEZ. KABLONUN 1 METRESİ HALININ ALTINDAN GEÇECEK. İNTERNET HIZIM 50 MBSN. SÖZLEŞME YENİLEDİĞİMDE OLSA OLSA 100-200 ARASI BİR HIZA GEÇİŞ YAPARIM. YASSI VE NORMAL OLMASI FARK ETMEZ AMA KALİTELİ BİR YASSI KABLO ÖNEREBİLİRSENİZ İYİ OLUR.

Son düzenleme:

Sezerinho10

80+ Bronze
KALİTELİ BİR İNTERNET KABLOSU ARIYORUM. 10 METRE UZUNLUĞUNDA OLACAK. CAT6 YA DA CAT7 FARK ETMEZ. KABLONUN 1 METRESİ HALININ ALTINDAN GEÇECEK. YASSI VE NORMAL OLMASI FARK ETMEZ AMA KALİTELİ BİR YASSI KABLO ÖNEREBİLİRSENİZ İYİ OLUR.
Ben normal hırdavatçıdan aldım cat6 kablosu hiç bi sıkıntısıda yok 4 metre felanda halı altından geçiyor

Sezerinho10

80+ Bronze

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Birol Olcaytürkan
cat6 mı cat 7 mi? Prime fiyatı bu heralde benim normal üyeliğim bile yok :)
Cat7 almayın. Cat6 fazlasıyla yeterli. Cat7 kaliteli kablolar hem çok kalın hemde farklı jak uçları kullanılıyor ve uçları takmak için özel pense kullanılmalı. Cat6 Ugreen marka hazır uçları çakılı yassı olan kablolar var Amazon da. Halı altından geçeceği için basmanız rahatsız etmez.

Prisoners

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serdar Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cat7 almayın. Cat6 fazlasıyla yeterli. Cat7 kaliteli kablolar hem çok kalın hemde farklı jak uçları kullanılıyor ve uçları takmak için özel pense kullanılmalı. Cat6 Ugreen marka hazır uçları çakılı yassı olan kablolar var Amazon da. Halı altından geçeceği için basmanız rahatsız etmez.
link atar mısınız ?

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Birol Olcaytürkan
link atar mısınız ?
Çok ilginç bir şekilde Ugreen cat6 flat kablo hiçbir yerde stok kalmamış.
Cat7 flat bulabildim.
UGREEN Cat7 RJ45 Ethernet Kablosu Düz Altın Kaplama 10Gbps 600MHz FTP Yönlendirici Modem PS5 Switch Xbox One TV KUTUSU vb. Ile Uyumlu (10M) https://amzn.eu/d/6BL3LxJ
1000009438.jpg

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Sinan
Ugreen markasının Amazon yurt içi satışı pek kalmamıştı. Yurt dışı var ama fiyatlar cazip değil. Benimde ilk tercihim o oluyordu.

10 metre 635
15 metre 650 civarı fiyatları. 15 metre olana Amazon yurt dışı 400 tl den fazla fiyatı olduğu için kargo parası eklemez o yüzden daha uygun. Tabi prime üyeliği gerekli o da 40 tl. ama ilk ay bedava.
Sana attığım kablo fazlasıyla işini görür. Kendim de ugreen bulamadığım için onu tercih etmiştim şimdi stoklarda ugreen gördüm istersen onu alabilirsin.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Arda doğan
KALİTELİ BİR İNTERNET KABLOSU ARIYORUM. 10 METRE UZUNLUĞUNDA OLACAK. CAT6 YA DA CAT7 FARK ETMEZ. KABLONUN 1 METRESİ HALININ ALTINDAN GEÇECEK. İNTERNET HIZIM 50 MBSN. SÖZLEŞME YENİLEDİĞİMDE OLSA OLSA 100-200 ARASI BİR HIZA GEÇİŞ YAPARIM. YASSI VE NORMAL OLMASI FARK ETMEZ AMA KALİTELİ BİR YASSI KABLO ÖNEREBİLİRSENİZ İYİ OLUR.
Fark etmez al gitsin

Top Bottom