Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
Hocam bi kesin emin olalım da açamayız geri .dO başka bir şey içindi sanırım ya yemezsiniz herhalde diye düşünüyorum
Hocam bi kesin emin olalım da açamayız geri .dO başka bir şey içindi sanırım ya yemezsiniz herhalde diye düşünüyorum
drıverdan bır ayar varmı gecıkmeyı azalta bılmek ıcın 6 ms cıkıyor abanıncaKeyboard Latency Test (Scan Rate, Input Lag, Response) [New]
Keyboard latency test measures the input lag of your keyboard. It accurately calculates keyboard scan rate, key response time, polling rate.www.clickspeedtester.com
Ben yalandan soldan sağa parmağımı bastırıp çektim 0 ms yaptım yanlışlıkla oldu deneyebilirsinizdrıverdan bır ayar varmı gecıkmeyı azalta bılmek ıcın 6 ms cıkıyor abanınca
???beyler tuşlar cok hassas ctrl uflesem algılıyor bunun ayarını yapma sansımız varmıdır
Şu site bağımlılık yaptı klavyeyi bozmasak iyidirBu arada tekrar deneyip yine yaptım
Alıntıyı görüntüle
Tek tek kontrol ettim sonra kırmış mıyım diyeŞu site bağımlılık yaptı klavyeyi bozmasak iyidir
Hocam 2.4 de mi bu sonucBen yalandan soldan sağa parmağımı bastırıp çektim 0 ms yaptım yanlışlıkla oldu deneyebilirsiniz
Alıntıyı görüntüle
valla bende bir şüphelendim sesler değişti gibi geldi yarın sabaha düzelir diye düşünüyorum psikoloojiik olarak .dTek tek kontrol ettim sonra kırmış mıyım diye
Yok hocam benim kablo takılı şarj bittiği için ama yukarda başka bir arkadaş attı 2.4 de 0 ms yapmışHocam 2.4 de mi bu sonuc
bırde kabloyla denıyım bu arda usb 2.0 a atakılı usbvalla bende bir şüphelendim sesler değişti gibi geldi yarın sabaha düzelir diye düşünüyorum psikoloojiik olarak .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam benim kablo takılı şarj bittiği için ama yukarda başka bir arkadaş attı 2.4 de 0 ms yapmış
heh iyi o zaman hocam çok sağolben hocam geliyor ama sonunda merak etme
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu testi nerden yapıyorsunuz