Hocam 3 fanlısı alınır mı? O bütçe var 25 e kadar esneyebilir
Geçen bi konu görmüştüm Beta Plus satıcıdan alışveriş yapılır mı diye ve altına forumdaşlarımız Gaming Gen TR olduğunu söylemişler o nedenle bu en uygun 4070s modeli attım.
2 fanlıda yeterli ama illa 3 alıcam diyorsan evet o fiyat 3 fanlısı alınır.Hocam 3 fanlısı alınır mı? O bütçe var 25 e kadar esneyebilir
Bunun 3 fanlısını beyaz olanı kullanıyorum 1 ay önce aldım gayet serin çalışıyor vr memnunum tavsiye ederim
Geçen bi konu görmüştüm Beta Plus satıcıdan alışveriş yapılır mı diye ve altına forumdaşlarımız Gaming Gen TR olduğunu söylemişler o nedenle bu en uygun 4070s modeli attım.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.Bunun 3 fanlısını beyaz olanı kullanıyorum 1 ay önce aldım gayet serin çalışıyor vr memnunum tavsiye ederim
Teşekkür ederim hocam inşallah sizde güle güle kullanırsınızHayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
25'e yok ama 25.800'e Gigabayt Windforce modeli var bide 26.000'ya Gainward var.Hocam 3 fanlısı alınır mı? O bütçe var 25 e kadar esneyebilir
Teşekkür ederim hocam, bir de doğum gününüz sanırım. Doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı, mutlu, huzurlu senelerinize .Teşekkür ederim hocam inşallah sizde güle güle kullanırsınız
Hocam peki 23 e 7800xt almak mı 26 ya 4070 super almak mı? İkisinede bütçe yetiyor. Aradaki fiyat farkına değer mi?2 fanlıda yeterli ama illa 3 alıcam diyorsan evet o fiyat 3 fanlısı alınır.
Windforce nasıldır hocam25'e yok ama 25.800'e Gigabayt Windforce modeli var bide 26.000'ya Gainward var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim hocam, bir de doğum gününüz sanırım. Doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı, mutlu, huzurlu senelerinize .
23 e 4070 super almakHocam peki 23 e 7800xt almak mı 26 ya 4070 super almak mı? İkisinede bütçe yetiyor. Aradaki fiyat farkına değer mi?