Piyasadaki en alınabilir 4070 Super hangisidir?

ugurcamm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
329
Evet arkadaşlar yazdığım gibi en alınabiliri hangisidir sizce? (f/p açısından)

Geçen bi konu görmüştüm Beta Plus satıcıdan alışveriş yapılır mı diye ve altına forumdaşlarımız Gaming Gen TR olduğunu söylemişler o nedenle bu en uygun 4070s modeli attım.

Geçen bi konu görmüştüm Beta Plus satıcıdan alışveriş yapılır mı diye ve altına forumdaşlarımız Gaming Gen TR olduğunu söylemişler o nedenle bu en uygun 4070s modeli attım.
Hocam 3 fanlısı alınır mı? O bütçe var 25 e kadar esneyebilir

Bunun 3 fanlısını beyaz olanı kullanıyorum 1 ay önce aldım gayet serin çalışıyor vr memnunum tavsiye ederim

Hocam 3 fanlısı alınır mı? O bütçe var 25 e kadar esneyebilir
25'e yok ama 25.800'e Gigabayt Windforce modeli var bide 26.000'ya Gainward var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam inşallah sizde güle güle kullanırsınız
Teşekkür ederim hocam, bir de doğum gününüz sanırım. Doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı, mutlu, huzurlu senelerinize 🥳.

2 fanlıda yeterli ama illa 3 alıcam diyorsan evet o fiyat 3 fanlısı alınır.
Hocam peki 23 e 7800xt almak mı 26 ya 4070 super almak mı? İkisinede bütçe yetiyor. Aradaki fiyat farkına değer mi?

25'e yok ama 25.800'e Gigabayt Windforce modeli var bide 26.000'ya Gainward var.

Teşekkür ederim hocam, bir de doğum gününüz sanırım. Doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı, mutlu, huzurlu senelerinize 🥳.
Windforce nasıldır hocam

Windforce modeli 3 fanlı olduğu için bir problem olmuyormuş sanırım. Rx 7800 xt 19.500'a var herhaldaa ama bütçe varken 4070s yanar yav.

İki fanlılarda

Üç fanlılarda (pembiş olması sorun olamzsa)

Geri