black olanına toz çeker demişlerdi bana ve zamanla siyah olduğundan renginin atadağını düşünüyorum ve bir cips v.s düştüğünde turuncu v.s çok belli edeceğini düşünüyorum doğru mu yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba ben siyah rengini sipariş ettim siz ne vermiştinizblack olanına toz çeker demişlerdi bana ve zamanla siyah olduğundan renginin atadağını düşünüyorum ve bir cips v.s düştüğünde turuncu v.s çok belli edeceğini düşünüyorum doğru mu yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Coal olanMerhaba ben siyah rengini sipariş ettim siz ne vermiştiniz
Siyah aldım coalmi alsaydim diye düşünüyorum ama herkes siyah almış elraen rraene hep siyah gördüm o yüzden siyah aldım bir farkı yoktur heraldeCoal olan
Ben siyahı toz topladığı için almadım. Siyah toz toplayınca zamanla gerileşiyor ama bendeki coal 2 yılı geçti hala aynı gibiSiyah aldım coalmi alsaydim diye düşünüyorum ama herkes siyah almış elraen rraene hep siyah gördüm o yüzden siyah aldım bir farkı yoktur heralde
Siyahını kullandınız mı grilestigini nerden biliyorsunuz bütün yayincilarda siyah vardı demekki kaliteli o yüzden siyah aldım hawkin kumaşının renginin solucagini düşünmüyorumBen siyahı toz topladığı için almadım. Siyah toz toplayınca zamanla gerileşiyor ama bendeki coal 2 yılı geçti hala aynı gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve toplasan 2 3 kere anca sildim
Hocam laylon olmayan düzgün kumaşların hepsi zamanla solma yapar. Tozdan veya oturup kalkmaktan. Alıp denyebilirsin. bir şey dökülsede çok çabuk belli ediyor. V.s ben bu yüzden almadımSiyahını kullandınız mı grilestigini nerden biliyorsunuz bütün yayincilarda siyah vardı demekki kaliteli o yüzden siyah aldım hawkin kumaşının renginin solucagini düşünmüyorum
Coal daha çok belli etmiyormu dökülen şeyi açık renk çünkü siyah daha az belli ediyorHocam laylon olmayan düzgün kumaşların hepsi zamanla solma yapar. Tozdan veya oturup kalkmaktan. Alıp denyebilirsin. bir şey dökülsede çok çabuk belli ediyor. V.s ben bu yüzden almadım
Coal açık renk gibi değil yani farklı değişik bir renk nasıl olduğunu anlatamam siyah kadar ve çok açık renk kadar belli etmiyorCoal daha çok belli etmiyormu dökülen şeyi açık renk çünkü siyah daha az belli ediyor
Yayıncılar kaliteli olduğu için kullanmazlar. Firmalar onlara ne rengi gönderirlerse onu kullanıp ballandırıp almanı sağlarlar.Siyahını kullandınız mı grilestigini nerden biliyorsunuz bütün yayincilarda siyah vardı demekki kaliteli o yüzden siyah aldım hawkin kumaşının renginin solucagini düşünmüyorum
Hawk kötü mü anlamadım kötü ve konforsuz olsa adam 4 yıl neden kullansın kiYayıncılar kaliteli olduğu için kullanmazlar. Firmalar onlara ne rengi gönderirlerse onu kullanıp ballandırıp almanı sağlarlar.
Sen sen ol hiç bir yayıncıya güvenip alma bizzat kendin git gör , internetten yorumları araştır , bu tür forum sitelerinden kullanmış kişilerin deneyimlerini öğren ona göre git satın al.
Hawk kötü demedi sadece her gördüğüne inanma dedi. Sponsor sonuçta karşılığında para alıyor. Sana desem ki sana bi koltuk vericem. Bunu yayında otur sadece aylık 20 bin para verecem dese yaparsın yani genel olarak yaparlar. Orta halli bir şey olsa yaparlarHawk kötü mü anlamadım kötü ve konforsuz olsa adam 4 yıl neden kullansın ki