hocam menunmusunuz bi sıkıntı varmı kırılma süngerde çökme...vb ve 1,85boy 95 kiloyum sizce sıkıntı çıkarmı sağlammı koltukHawk future jet black aldım. Hawk Future jet black
hocam menunmusunuz bi sıkıntı varmı kırılma süngerde çökme...vb ve 1,85boy 95 kiloyum sizce sıkıntı çıkarmı sağlammı koltukHawk future jet black aldım. Hawk Future jet black
Kedim bir ipini çıkardı sadece onun dışında taş gibi güven veriyor. (Boy:188 kilo:103)hocam menunmusunuz bi sıkıntı varmı kırılma süngerde çökme...vb ve 1,85boy 95 kiloyum sizce sıkıntı çıkarmı sağlammı koltuk
ilk 1 hafta çok memnundum fakat aldığımdan beri gıcırdama sesi var sol kolçak çöktü ve artık oturmaktan süngerini popomda hissediyorum memnunmuyum değilim ama sandalyede oturmaktan iyidirhocam menunmusunuz bi sıkıntı varmı kırılma süngerde çökme...vb ve 1,85boy 95 kiloyum sizce sıkıntı çıkarmı sağlammı koltuk
Gıcırdama çok sıkıntı değil ama süngerleri önemliilk 1 hafta çok memnundum fakat aldığımdan beri gıcırdama sesi var sol kolçak çöktü ve artık oturmaktan süngerini popomda hissediyorum memnunmuyum değilim ama sandalyede oturmaktan iyidir
Hocam sizin süngerlerde rahatsızlık varmı çökme...vbKedim bir ipini çıkardı sadece onun dışında taş gibi güven veriyor. (Boy:188 kilo:103)
Gıcırdama tüm koltuklarda olur dostum. Senede 1-2 defa bağlantı somunlarını yağla bakımını yap geçer.ilk 1 hafta çok memnundum fakat aldığımdan beri gıcırdama sesi var sol kolçak çöktü ve artık oturmaktan süngerini popomda hissediyorum memnunmuyum değilim ama sandalyede oturmaktan iyidir
yağladım gıcırdama geriye yaslanınca devam ediyorGıcırdama tüm koltuklarda olur dostum. Senede 1-2 defa bağlantı somunlarını yağla bakımını yap geçer.
Anladım vidalardan değil de direkt gövdeden mi geliyor?yağladım gıcırdama geriye yaslanınca devam ediyor