Hocam merhaba ,
Ben şu an gamepower throne ve xprime knight modelleri arasında gidip geliyorum, iki modelde alınabilir ve kullanışlı duruyor fakat uzun ömürlü olması kısmında hangi önde bilmiyorum.
GP Throne modeli dışındaki tüm oyuncu koltuğu modellerinde sub body yani alt gövde ve body gövdeyi tutan ve yatış imkanı veren o mekanizma belirli bir süre sonra ses çıkarmaya ve ya bozulmaya başlıyor. GP de mekanizma olmadığı için böyle bir sorun olmayacaktır. şikayet varda ise bu model için tek bir adet şikayet gördüm GP power da o da biraz yamuk durduğu ile ilgili bir de bir sorunda yaşanmış ama sağlamlık ve mekanizması konusunda iyi bir ürün, beni tek düşündüren kısım Abdullah hocamızın bunu açıklamasını istedim ama hala ses soluk yok, geri yatma özelliği var mı yok mu onu anlamadım, varsa da kilit özelliği var mı , çünkü multitilt özelliği için 2 adet kol olması gerekiyor, yani biri kitleyecek diğeri yükseklik ayarı için, bu modelin altında bunu görmedim, ben bu konuda biraz korkuyorum çünkü koltuğa yaslandığımda geriye doğru yatmasını istemiyorum yaslandığım pozisyonda kalması gerekiyor, bu GP Throne modeli dışında tüm oyuncu koltuklarının çoğunda bu var yaslandığında geriye yatmıyor olduğu pozisyonda kalıyor. bu bilgiyi alırsam ona göre alım yapacağım