Neler Yeni

Bu sistem kaç paraya kadar alınır arkadaşlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
IMG_8235.png

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Burak Taşdemir
ben para vermem bu sisteme
Mesaj otomatik birleştirildi:

nerde ıvır zıvır varsa eklemiş kakalamaya çalışıyor

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Burak Taşdemir
kasım sonunu bekle kardeşim hazır sistemlerde 6600 a750 felan bulursan al geç. Bu sahtekarlara para yedirtme.

Keyfen

80+ Bronze
max 8k - monitör hariç monitör fiyatları hakkında bilgim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben para vermem bu sisteme

nerde ıvır zıvır varsa eklemiş kakalamaya çalışıyor
anlamadığım için buraya danıştım işte teşekkür ederim internetten sıfırlarına baktım mantıklı gelmişti aslında
kasım sonunu bekle kardeşim hazır sistemlerde 6600 a750 felan bulursan al geç. Bu sahtekarlara para yedirtme.
elimde şuan bilgisayar var fakat kardeşimin lol cs falan atıyor ve takılma fps sıkıntsı yaşıyormuş rx550 2gb ekran kartı Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz, 3392 Mhz, 4 Çekirdek, İşlemcisi varmış ben 15 lira farklı bir kasa alıcağıma o parayı mevcut kasanın üstüne harcasam daha iyi bir performans alırmıyım acaba ? anakartı eskiymiş ddr3müş ramleri ve 8 gb rami varmış bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim

max 8k - monitör hariç monitör fiyatları hakkında bilgim yok
7bin TL'ye yakında monitör parası var sıfırı

Keyfen

80+ Bronze
anlamadığım için buraya danıştım işte teşekkür ederim internetten sıfırlarına baktım mantıklı gelmişti aslında

elimde şuan bilgisayar var fakat kardeşimin lol cs falan atıyor ve takılma fps sıkıntsı yaşıyormuş rx550 2gb ekran kartı Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz, 3392 Mhz, 4 Çekirdek, İşlemcisi varmış ben 15 lira farklı bir kasa alıcağıma o parayı mevcut kasanın üstüne harcasam daha iyi bir performans alırmıyım acaba ? anakartı eskiymiş ddr3müş ramleri ve 8 gb rami varmış bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim

doğrdur bilgim yok cünkü monitörler hakkında 2-3 yıl öncesinin giriş seviyesi sistemi bahsettiğimiz o yüzden 8k felan eder dediydim

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şöyle açıklama yazmış birinden ürün almam. Format görmediğiyle övünüyor şaka gibi 😄

1Swench

80+

kral ara sıra 7 8 k ya 180 hz monitörler dahi düşüyor bence bu kadar bayılma bu pc ye biraz sabret illaki gelicek sistemler

Top Bottom