Neler Yeni

HP Victus Laptop Değişim Şartları

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Qwerty1029384756
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Özbaş
Gigabyte markasıda biraz sıkıntılı. Onun dışında çok haklısınız.
haklı olabilirsiniz 3 kişide gördüm kasa kalitesi olarak çok tatmin ediciydi uzun kullanımda bende deneyimlemedim hp lerin bence asıl sorunu çok ince kasaları var o ince kasalarda iyi soğutma yapmak gerçekten zor

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Qwerty1029384756
haklı olabilirsiniz 3 kişide gördüm kasa kalitesi olarak çok tatmin ediciydi uzun kullanımda bende deneyimlemedim hp lerin bence asıl sorunu kasa çok ince kasaları var o ince kasalarda iyi soğutma yapmak gerçekten zor
Clevo kasa modelleri var Gigabytenin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yunus Emre Duman
Kendin termal macun değişimi yapmayı deneyebilirsin. Çünkü hiç iade yapabileceklerini sanmıyorum. (HP çok kötü bir firma bu anlamda.)
Aga sorun işlemcide keşke macunda olsa 3 aylık macun sorun çıkarmaz zaten servise sorunlu olarak gönderdiğim pc de sadece fan ve macun bakımı yapılmış :D sorun orda değil yani

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Qwerty1029384756
Aga sorun işlemcide keşke macunda olsa 3 aylık macun sorun çıkarmaz zaten servise sorunlu olarak gönderdiğim pc de sadece fan ve macun bakımı yapılmış :D sorun orda değil yani
Size fazla bile yapmışlar bana sadece format atıp geri getirmişlerdi. Hiç bir işe yaramamıştı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yunus Emre Duman
Beyler seneye Allah nasip ederse üniye gitcem şimdi bunu iade edip kasa toplamak daha mantıklı ama ünide yurtta sorun olur diye düşünüyorum yani elim kolum bağlı bilemedim tam olarak kendimi de anlatamıyorum şuan kesin karar iade mi edeyim

Farex

80+ Silver
Hp nin kullandığı macun çok mu kaliteli sanıyorsun çoğu firma düşük segment cihazlarına kaliteli macunn sürmüyor sebebi maaliyet düşürmek. Cihazına sürdüğü macunun firmaya maaliyeti 50tl taş çatlasın mx4 yada mx6 kullanıyorlar zaten onlarda laptoplarda çok rahat 3 ayda pompout oluyor ama thermal grizzly gibi kaliteli macunlar 350-400 tl ve en az 1 sene gidiyor. İşte sebebini anladın mı.

• Beğen
Reaksiyonlar: java

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Qwerty1029384756
Beyler seneye Allah nasip ederse üniye gitcem şimdi bunu iade edip kasa toplamak daha mantıklı ama ünide yurtta sorun olur diye düşünüyorum yani elim kolum bağlı bilemedim tam olarak kendimi de anlatamıyorum şuan kesin karar iade mi edeyim
Umarım kurtulursunuz HP markasından.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yunus Emre Duman
Hp nin kullandığı macun çok mu kaliteli sanıyorsun çoğu firma düşük segment cihazlarına kaliteli macunn sürmüyor sebebi maaliyet düşürmek. Cihazına sürdüğü macunun firmaya maaliyeti 50tl taş çatlasın mx4 yada mx6 kullanıyorlar zaten onlarda laptoplarda çok rahat 3 ayda pompout oluyor ama thermal grizzly gibi kaliteli macunlar 350-400 tl ve en az 1 sene gidiyor. İşte sebebini anladın mı.
Aga doğrudur da macun bakımı yapıldı demiş zaten bu elemanlar dandiktir okey de 1 gün önce bakımı yapılan macun da sorun çıkarmaz herhalde

java

80+ Bronze
Hocam servislerde macun genel olarak en dandik koyuluyor. Ayrıca ürün bazen rafta kalan ürün olduğundan dolayı termal macunları eski olabiliyor. Benimde lenovo laptopımın termali 2. ayda sıkıntı çıkardı ben servise göndermek yerine mx 6 aldım kendim termal macunu değiştirdim şuan ise laptop ile 1. yılımdayım ve termallerim gayet iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca benimde arkadaşımın HP Victusu vardı o da servise gönderdi. Termaller dahada kötüleşti. Ben gittim kendim arkadaşımın termalini falan değiştirdim laptop düzeldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yunus Emre Duman
Hocam servislerde macun genel olarak en dandik koyuluyor. Ayrıca ürün bazen rafta eskimiş ürün olduğundan dolayı termal macunları eski olabiliyor. Benimde lenovo laptopımın termali 2. ayda sıkıntı çıkardı ben servise göndermek yerine mx 6 aldım kendim termal macunu değiştirdim şuan ise laptop ile 1. yılımdayım ve termallerim gayet iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca benimde arkadaşımın HP Victusu vardı o da servise gönderdi. Termaller dahada kötüleşti. Ben gittim kendim arkadaşımın termalini falan değiştirdim laptop düzeldi.
Şuan çok sıkıntı bi durumdayım işte sorun işlemcideyse macun da değilse garantiye ihtiyacım var ama pc leri açınca garanti bozuluyor deniliyor ya sorun belki de dediğin gibi macunda ama ya değilse de garanti bu açılmış diyip ellemez garanti yanar falan yılan hikayesi olur bidaha

• Beğen
Reaksiyonlar: java

java

80+ Bronze
Şuan çok sıkıntı bi durumdayım işte sorun işlemcideyse macun da değilse garantiye ihtiyacım var ama pc leri açınca garanti bozuluyor deniliyor ya sorun belki de dediğin gibi macunda ama ya değilse de garanti bu açılmış diyip ellemez garanti yanar falan yılan hikayesi olur bidaha
Hocam benim bildiğim termal macun falan değiştirmek eğer kendiniz birşeyi bozmazsanız garanti dışına çıkarmaz. (Ama tabii ki dediğiniz eğer sıkıntı işlemcideyse size suç atabilirler.) Benim önerim değiştirmeye çalışın eğer değiştiremezseniz termal macun değiştirin. Zaten çoğunluk termal macundandır.

Vapelord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yağız DERELİ
Selamlar herkese 3 ay önce hp victus 16 s0038 nt modelini aldım ryzen 7 7840hs işlemcim var ve bu işlemcinin eskiye nazaran çok daha fazla ısındığını fark ettim max 70 derece olan işlemci 95 lere çıktı ve destek ekibine başvurdum tamire aldılar sorunumun fan tozlanması olmadığı çok barizdi ancak istanbul da bi yetkili servise gönderdiğimizde fan temizlendi diye geri gönderildi sorunun fan olmadığını biliyordum ve direkt denedim bilgisayarı yine aynı sıkıntı vardı yine aradım ve bu sefer biraz sert bi üslupla konuştum karşıdaki destek ekibindeki eleman pc yük altında ısınır bilgisayarında sıkıntı yok dedi ancak bende sinirlendim gel test edelim dedim ve baktığımızda düşük işlemci kullanımına rağmen 97 dereceleri gören bi tabloyla karşılaşınca o da şaşırdı ve bunu videoya çekip mailden atmamı istedi bende attım bunu değerlendirmeye alacağız dedi bende şuan düşündüm ki ben bu bilgisayarı 0 aldım 3 ay önce 3 ayda arıza çıkardı size gönderdim aynı sorun devam ediyor ben bunu değiştirmek istiyorum desem biraz da ters yapsam değişim imkanı var mı yoksa imkansız mı değişimi zorlamak istiyorum ama olma ihtimali yoksa boşuna tersleşip ters bellenmek istemiyorum daha önce bilgisi tecrübesi olanlar bakabilir mi çok acil şekilde ona göre yarın arayıp değişim isteyeceğim ters şekilde
- Tüketici hakları gereğince herhangi bir cihaz 6 aylık bir süreçte aynı sorundan 3 kez garanti servisine gidiyorsa ayıplı mal kategorisine giriyor. Zorluk çıkarırlar ve garantinin müdahalelerine rağmen 3. kez aynı sorunu yaşarsanız tüketici hakem heyeti başvurusu ile birlikte garantiye yollayıp ya iade ya da eşleniği ile değişim talep edebilirsiniz. Değişim sonrası ürünün garanti süresi yenilenmez. Garanti süresi olarak faturasına sahip olduğunuz ürünün fatura tarihi esas alınır.

- Diyelim ki girişimleriniz sonuç vermedi ve mecbur kaldınız, kullanmaya devam ediyorsunuz. Bu durumda da "honeywell ptm7950" temin edip macun değişimi sağlayın. Derdinizi kesin çözer. Değişim sonrası garanti devam etsin isterseniz değişimi servisten talep edin. Yoksa kendiniz de değişebilirsiniz. İnternette bir yığın öğretici video var.

Son düzenleme:
Top Bottom