Neler Yeni

Her parça tamam son önerileriniz

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Süleyman Bekar
Hayır bu. Stoğunu bulabilirseniz bir yerden güzel olur
yarın bır yerden stoga gırdı gırdı artık girmedi gamıng gecesıne bakarım orası da olmazsa bakıcaz artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet
yani dediğim gibi daha ötesi fantezi olur biraz
ben yine de yazdım max max çıkabileceğiniz limiti
ama bu üründe sizin işinizi fazla fazla görecek
hocam kasa olarak da yarın bir gün içine r7 7800x3d ile 4070 süper takabılıcegım bır kasa olursa ıyı olabılır onerınız varsa almak isterim @Wentra @MuratTheFounderOfGariban

Wentra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Erdi
yarın bır yerden stoga gırdı gırdı artık girmedi gamıng gecesıne bakarım orası da olmazsa bakıcaz artık
Bundan daha düşüğünü almanızı önermem bence bu tam sınır 7500F çok ısınan bir işlemci.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Süleyman Bekar
Bundan daha düşüğünü almanızı önermem bence bu tam sınır 7500F çok ısınan bir işlemci.
bütçe konusunda 1500 lerde olması şart degıl benı uzun zaman goturucekse 2.5 3 lere de cıkabılırım ama tabı kı 1.5 a falan bulursam iyi olur

Wentra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Erdi
bütçe konusunda 1500 lerde olması şart degıl benı uzun zaman goturucekse 2.5 3 lere de cıkabılırım ama tabı kı 1.5 a falan bulursam iyi olur
Sizin bütçenize bağlı bence çok da çıkmanıza gerk yok bu yeterli olacaktır ama stok olmadığı için galiba başka almak zorundasınız.
Bu arada ekran kartı olarak RX 7800 XT öneririm.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Süleyman Bekar
Sizin bütçenize bağlı bence çok da çıkmanıza gerk yok bu yeterli olacaktır ama stok olmadığı için galiba başka almak zorundasınız.
Bu arada ekran kartı olarak RX 7800 XT öneririm.
işlemci de ryzen ekran kartında nvidiacıyım hocam biraz hiç kullanmadım amd ama driver sorunları gıbı gıbı cok soylentı varken hıc gonlum ona kayamadı :D

siyahı cok pahalı :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,010
İsim
Murat Orhan
işlemci de ryzen ekran kartında nvidiacıyım hocam biraz hiç kullanmadım amd ama driver sorunları gıbı gıbı cok soylentı varken hıc gonlum ona kayamadı :D

Yav siyahını napacaksın al beyazını :D

Wentra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Erdi

Yok hocam driver sorunu falan onlar çok eskidendi birisi kuyuya taş atıyor diğer herkes peşinden gidiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,010
İsim
Murat Orhan
Top Bottom