Hesap Çalınmış Geçmiş Olsun.Merhaba cs2 itemlerim durduk yere satılıp düşük fiyattan Dota itemlerini yüksek fiyata alıyor (şifremi değiştirdim Steam guard var neden böyle)
Şifre her şey bende Steam guard var değiştirdim şifreyi 11 gün önce yine ayniHesap Çalınmış Geçmiş Olsun.
yüklediniz korsan oyun, program var mı? veya kullandığınız mobil uygulama? veya anydesk, teamspeak gibi uygulamalar var mı? kullandıgınız browser eklentisi veya vpn programları her şey olabilir geçmiş olsunMerhaba cs2 itemlerim durduk yere satılıp düşük fiyattan Dota itemlerini yüksek fiyata alıyor (şifremi değiştirdim Steam guard var neden böyle)
direkt hesaba giriş yapılmış gözüküyo kullanıcıyı atabiliyosanız atınSağolun Steam pazar ile ilgili kullanıyordum onun üzerinden olsa PC açıkken olur diye düşünüyordum
Diğer cihazlardan oturum kapayıp api key değiştiniz mi?Harbi deli oldum 2 ncı şifre değiştirmem bu ay
Evet bundan sonra tekrar yaşandı şimdi format aticam eve gidinceDiğer cihazlardan oturum kapayıp api key değiştiniz mi?