FN tuşuna basınca ESCnin altındaki yatay yamuk çizgi tuşunun ve W da beyaz ışık yandı ama kombinasyınlar çalışmıyoKlavyenin 2.4 veya kablolu modda olduğunu düşünerek, FN+W tuşuna basarmısınız? Windows modunda olması lazım. İlave olarak FN+ESC tuşuna 3sn basın fabrika ayarlarına geri dönsün.
Fn kombinasyonlarıyla ilgili bu konuların %99ı. Bazı kombinasyonlar tuşların çalışmasını değiştiriyor tuş basmadı sanıyorlar. İçinden çıkan kağıdı kimse okumuyor malum@freygasm Bundan bahsediyordum. Durduk yere giden kullanıcılar varmiş.
https://epomaker.com/blogs/firmware/epomaker-aula-f75-firmware?_pos=2&_sid=2308ab8cf&_ss=r Kurup klavyeyi söküp geri takın düzelecektir.Merhaba arkadaşlar yen, aula f75 aldım ilk kurduğumda tuşlar basıyordu ama şimdi basmıyor ışığı ayarlanabiliyor driverden ışıklarda sıkıntı yok ama dediğim gibi tuşlar basmıyor yardım
olmadıFn kombinasyonlarıyla ilgili bu konuların %99ı. Bazı kombinasyonlar tuşların çalışmasını değiştiriyor tuş basmadı sanıyorlar. İçinden çıkan kağıdı kimse okumuyor malum
https://epomaker.com/blogs/firmware/epomaker-aula-f75-firmware?_pos=2&_sid=2308ab8cf&_ss=r Kurup klavyeyi söküp geri takın düzelecektir.
FN+ESC hard reset atıyor olması lazım. Kutu içerisinde de manual kağıdı var orada yazıyor olması lazım fn kombinasyonları.olmadı
FN + ESC ye basıncada hiç bişey olmadı galiba sadece FN tuşu basıyor çünkü basınca Wnun ve esc nin altındaki tuşda beyaz ışık yanıyoFN+ESC hard reset atıyor olması lazım. Kutu içerisinde de manual kağıdı var orada yazıyor olması lazım fn kombinasyonları.
ve sebebini bilmiyorum sürekli WİN de beyaz ışık yanıyorFN+ESC hard reset atıyor olması lazım. Kutu içerisinde de manual kağıdı var orada yazıyor olması lazım fn kombinasyonları.
fn wın yap bıdeFN + ESC ye basıncada hiç bişey olmadı galiba sadece FN tuşu basıyor çünkü basınca Wnun ve esc nin altındaki tuşda beyaz ışık yanıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve sebebini bilmiyorum sürekli WİN de beyaz ışık yanıyor
Aynı durumu biri daha yaşadı resetle çözmüştük.FN + ESC ye basıncada hiç bişey olmadı galiba sadece FN tuşu basıyor çünkü basınca Wnun ve esc nin altındaki tuşda beyaz ışık yanıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve sebebini bilmiyorum sürekli WİN de beyaz ışık yanıyor
olmuyorfn wın yap bıde
nasıl resetleniyorAynı durumu biri daha yaşadı resetle çözmüştük.