Neler Yeni

Monster Tulpar T7 V20.3 Ses Sürücü Sorunu

lynrd0019

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Çağrı
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle. Online toplantı amaçlı vs monster laptop almıştım.
Herhangi bir kulaklık bağlantısı yaptığımda mikrofon ve kulaklık kısmı döngüye giriyor. Varsayılan aygıt olarak Gidip gidip geliyor. Windows 11 ve 10 kullandım, 6 kulaklık bulup denedim, harici ses kartı denedim, bluetoth kaynaklı olabileceğini düşünüp kablolu kulaklık denedim, thx driver sildim, monsterin sitesindeki driverları denedim, realtek sitesinden indirip denedim olmadı sorun devam etti. Son çare sizlerden yardım bekliyorum bunun sebebi nedir nasıl çözebiliriz? Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleme:

Vapelord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Yağız DERELİ
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle. Online toplantı amaçlı vs monster laptop almıştım.
Herhangi bir kulaklık bağlantısı yaptığımda mikrofon ve kulaklık kısmı döngüye giriyor. Varsayılan aygıt olarak Gidip gidip geliyor. Windows 11 ve 10 kullandım, 6 kulaklık bulup denedim, harici ses kartı denedim, bluetoth kaynaklı olabileceğini düşünüp kablolu kulaklık denedim, thx driver sildim, monsterin sitesindeki driverları denedim, realtek sitesinden indirip denedim olmadı sorun devam etti.
1 kere huzur vermedi. Son çare sizlerden yardım bekliyorum bunun sebebi nedir nasıl çözebiliriz? Şimdiden herkese teşekkürler.

Hocam arkadaşımın pc'de de birebir aynısı oluyor. Sizinle aynı modeli kullanıyor. Maalesef biz de bir çözüm bulamadık. Monster'ın bir el atması gerekiyor gibi...

lynrd0019

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam arkadaşımın pc'de de birebir aynısı oluyor. Sizinle aynı modeli kullanıyor. Maalesef biz de bir çözüm bulamadık. Monster'ın bir el atması gerekiyor gibi...
valla hocam ben destekten yazdım dönmediler bir çözüm bulursam buraya yazarım teşekkürler bilgi için

Top Bottom