Neler Yeni

Öneri Oynayacak oyun kalmadı

TRErdeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Erden
Arkadaşlar oynayacak oyun bulamıyorum. 100+ üstü oyun bitirdim. Şu anda kütüphanemde oynamayı düşünmediğim oyunlar kaldı.
Bu konuyu açma sebebim de şu: Belki oynamayı düşünmediğim oyunlardan bazılarını siz önerirsiniz de benim oynamayı isteğim gelir. Belki şans veririm düşünmediğim oyunlara diye açtım.
Mesela Tomb raider, Control gibi oyunlarım var ama hiç oynamayı düşünmedim bugüne kadar. Sizden de öneriler bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Gow

kkeha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
akif üçok
Arkadaşlar oynayacak oyun bulamıyorum. 100+ üstü oyun bitirdim. Şu anda kütüphanemde oynamayı düşünmediğim oyunlar kaldı.
Bu konuyu açma sebebim de şu: Belki oynamayı düşünmediğim oyunlardan bazılarını siz önerirsiniz de benim oynamayı isteğim gelir. Belki şans veririm düşünmediğim oyunlara diye açtım.
Mesela Tomb raider, Control gibi oyunlarım var ama hiç oynamayı düşünmedim bugüne kadar. Sizden de öneriler bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
bu kadar vakti nerden buldun ayıptır sorması

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf
Önce bi kahve koyuyosun. Sonra koltuğa yaslanıp The Long Dark'ı açıyorsun. Bir de hava soğuksa bacaklara da ufaktan bir battaniye tadından yenmez.
the long dark'ın bir sonu yokmuş o yüzden hiç başlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kadar vakti nerden buldun ayıptır sorması
mezunum. Ders çalıştıktan sonra evde boş vaktim oluyor.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
the long dark'ın bir sonu yokmuş o yüzden hiç başlamadım.
Hikaye modunun henüz bir sonu yok, gelecek sene bitmesi planlanıyor. Survival modu ise ne kadar hayatta kalabilirsen o kadar uzun. Zaten ben dahil oynayanlar hikaye modundan çok survival modunu oynuyor. Aynı zamanda challenge modları da var, gayet zevkliler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf
Arkadaşlar konuyu salıyorum daha da cevaplamam büyük ihtimalle çözüldü olarak işaretlemeyi bulamadım. Hepinize son kez teşekkürler!

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Ömer Doğan
ikisinde de aksiyondan ziyade hikayet önemli
Last of us hikayesi mükemmel ona lafım yok ama aksiyon gayet var çatışmalar mükemmel oynanış mükemmel özellikle 2. oyunu. 1. oyunu da mükemmel

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf
controlü sevmedim sildim ya. Oynanışı güzelde hikaye hiç ilgi çekici gelmedi.
Helltaker'ı da bitirdim.
HoloCure acayip zevkli bu arada.
My time at portia'ya başlayacağım. Sıkıldım oyunsuzluktan.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
gerçek çocuk oyuncakları ile oynayınız. ben öyle yapıyorum. pek bir keyifli. tabii eskisi kadar heyecanlı olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,189
İsim
a l p e r
Ekran kartı test videoları çek oyunlarına. Ama estetik olacak böyle. Şurda ağır ağır yürürken mesela videoya çek. Uğraş olur hem

Ekler

• IMG_4687.jpeg
    IMG_4687.jpeg
    188.6 KB · Hit: 7
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf
Ekran kartı test videoları çek oyunlarına. Ama estetik olacak böyle. Şurda ağır ağır yürürken mesela videoya çek. Uğraş olur hem
inanmazsın ama ben video olmasa da böyle güzel manzaraları oyunlarda fotoğraf modu varsa çekiyorum. Dediğin gibi zevkli.

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Faruk Efe Genç
Banada geçen Evil West önerdiler forumda bugün bitirdim god of war'ın kovboy hali :D çok iyi oyun şimdi tomb raider'e başlicam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,073
Üyeler
160,938
Son üye
Emiirrfy
Top Bottom