Mushkin baya eski firmadır . Ramleri falan eskiden çok populerdi DDR2 zamanlarında. Öyle boş bir firma değil bildiğim tabi el değiştirme falan olmadıysa.Bu marka kalitelimi , ilk defa duydum bende
Mushkin baya eski firmadır . Ramleri falan eskiden çok populerdi DDR2 zamanlarında. Öyle boş bir firma değil bildiğim tabi el değiştirme falan olmadıysa.Bu marka kalitelimi , ilk defa duydum bende
Teşekkürler hocamMushkin baya eski firmadır . Ramleri falan eskiden çok populerdi DDR2 zamanlarında. Öyle boş bir firma değil bildiğim tabi el değiştirme falan olmadıysa.
Kendi sitesinide kontrol ettim ama 500 TBW yazıyor.Güzel ssd ye benziyor ama kendi sitesinde 200 tbw techpowerup da 500 tbw olarak geçiyor . Eğer 200 tbw ise bu özelliklerde kağıt üzerinde gördüğüm en düşük ömürlü ssd .
Ayn öyle duan çalıştığım şirkette DDR2 ddr1 DDR3 kutu kutu mushkin marka ram doluMushkin baya eski firmadır . Ramleri falan eskiden çok populerdi DDR2 zamanlarında. Öyle boş bir firma değil bildiğim tabi el değiştirme falan olmadıysa.
Evet benim hatam onu görmedim en altta garanti kısmında garantisi 200tbw ile sınırlıdır ibaresini gördüm sadece ondan dolayı .Kendi sitesinide kontrol ettim ama 500 TBW yazıyor.
Alıntıyı görüntüle
Ucuz olanı al. Üst düzey alınmadıkça hepsi benzerwd sn580 ile bu ssd arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ve bu üründe kullanabileceğim bir kupon bilen var mı
Aksiyon ve savaş var hocamdram varmi