bildiginiz kupon var mi herkes bir kupondan bahsediyor ama bulamadim.Hiç düşünmeden alın kuponlu olursa çok daha iyi olur
Micron 176 Layer
Kontrolcü : InnoGrit IG5236
Dramli
1 hafta önce n11de 2000 ne 150 - 200 - 250 tl dağıtırdı şimdi yokbildiginiz kupon var mi herkes bir kupondan bahsediyor ama bulamadim.
getir uygulaması üzerinden getir alışverişe girip oradan kuponlarım yerine bakabilirsin, n11 den daha çok kupon gözüküyor getiralışveriştebildiginiz kupon var mi herkes bir kupondan bahsediyor ama bulamadim.
tesekkurler 150 tl kupon var.getir uygulaması üzerinden getir alışverişe girip oradan kuponlarım yerine bakabilirsin, n11 den daha çok kupon gözüküyor getiralışverişte
Soruma cevap verebilecek yok mu ya 200 tl kupon varmış çektim ben 2300 eMSI MB B650 GAMING PLUS WIFI buna uyumlu mu? alınır mı
M2 nvme pcle destekliyorsa uyumludueSoruma cevap verebilecek yok mu ya 200 tl kupon varmış çektim ben 2300 e
Hocam bi değişiklik var mı bende almayı düşünüyorumarkadaşlar ssdyi aldım test ettim cmdde yaptığım teste göre sitedeki veriler doğru ama cristaldiskteki veride yazma hızı çok düşük çıkıyor sadece bendemi böyle yoksa bu sorunu yaşayan varmı aramızda