Neler Yeni

MSI'IN BU LAPTOPU ALINIR MI

Hermitus

80+ Bronze
Sıvı metal akabiliyor ve servisi destek olmuyor, fanları sesli oluyor acer gaming laptopların ve servisi rezalet. Acer markasını pek önermem.
daha 1 ay önce her konuya nitro16 spamlayan sen şimdi acer önermiyorsun ilginç :)

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Qwerty1029384756
daha 1 ay önce her konuya nitro16 spamlayan sen şimdi acer önermiyorsun ilginç :)
Şikayetlerini gördüm çünkü birşeyi önermiştim diye fanboyu olmuyorum. Önüme gelene başka başka model önermem çok daha yanlış olurdu.

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak Balta
hocam ben attığnız laptop 50 bandında olunca bütceyi 50 k sandım
o laptop gözüme güzel gelmişti bi şekilde 50 k yı çıkarabilirim diye düşünmüştüm 40-45 civarı benim için daha makul

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
EmreE

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak Balta

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Arkadaşlar MSI'ın bu laptopu bu fiyata alınır mı?
Bi yerde MSI laptoplardan uzak durun diye bişey okumuştum doğru mudur?
Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
alınmaz uzak dur msi'dan. Uygulamaları o kadar kötü ki bilgisayarı kastırıyor. İş arkadaşım aldı, uygulamalardan ötürü bilgisayarı kasıyordu. Arka planda ramden çok yiyip işlemciyi çok kullanıyorlar. O fiyata https://www.hepsiburada.com/hp-vict...-16-1-dos-dizustu-bilgisayar-p-HBCV00006GO15N
bunu alsan daha iyi. Daha iyi işlemci + ekran kartı

Farex

80+ Silver
alınmaz uzak dur msi'dan. Uygulamaları o kadar kötü ki bilgisayarı kastırıyor. İş arkadaşım aldı, uygulamalardan ötürü bilgisayarı kasıyordu. Arka planda ramden çok yiyip işlemciyi çok kullanıyorlar. O fiyata https://www.hepsiburada.com/hp-vict...-16-1-dos-dizustu-bilgisayar-p-HBCV00006GO15N
bunu alsan daha iyi. Daha iyi işlemci + ekran kartı
MSı a sallayıp victus önerdi ya ben bu çocuktan bir halt beklemem mesela yani ansıl bir zekadır bu çocuktaki :D Uygulamaları biligsayarı kastırıyormuş ilk defa senden duydum 1 tane bile MSI kullanıcı böyle bir şikayetle gelmedi ki ben kullanıyorum zaten en üst modellerinden birini hadi onu geçtim gidipte victus önermene patladım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şikayetlerini gördüm çünkü birşeyi önermiştim diye fanboyu olmuyorum. Önüme gelene başka başka model önermem çok daha yanlış olurdu.
Gör gör bu çocuğuda gör üstün zeka :D adam victus önerdi baksana üsteki yazıma :D

Top Bottom