Neler Yeni

Ajazz AJ159 APEX kaç TL'ye alınır?

Spectre_zz

80+ Bronze
hocam bunda tıklarken biraz gıcırtı oluyor o yüzden iyade etmek istiyorum ama mavi rengini buldum apexin
gıcırdama şikayetinden apex istiyosan sakın geçme apexin kasası prodan daha kalitesiz kral sakın öyle bir hata yapma kasa olarak pro daha iyi gıcırtı olayında

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
gıcırdama şikayetinden apex istiyosan sakın geçme apexin kasası prodan daha kalitesiz kral sakın öyle bir hata yapma kasa olarak pro daha iyi gıcırtı olayında
aynen öyle hocam hatta kafamda şöyle bir proje var apexin donanımı pronun kasaya mı taksam. Gıcırtı problemi aşırı değil ama özelliklerde butonlarda pro çok daha sağlam ve kasaya yandan bastırınca pronun içi böyle aynı ağırlıkta sanki daha doluymuş gibi hissettiriyor. Taş gibi ama apex böyle var gücümle bastırsam proya göre daha kolay bükebilecekmişim gibi hissettirdi. Kaplama olarak apex daha hoş hissettiriyor ama.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz

Spectre_zz

80+ Bronze
aynen öyle hocam hatta kafamda şöyle bir proje var apexin donanımı pronun kasaya mı taksam. Gıcırtı problemi aşırı değil ama özelliklerde butonlarda pro çok daha sağlam ve kasaya yandan bastırınca pronun içi böyle aynı ağırlıkta sanki daha doluymuş gibi hissettiriyor. Taş gibi ama apex böyle var gücümle bastırsam proya göre daha kolay bükebilecekmişim gibi hissettirdi. Kaplama olarak apex daha hoş hissettiriyor ama.
dostum sana söyliyebileceğim tek şey hayatta mouse dan çok daha önemli şeyler var böyle şeylere ne bu kadar kafa yorun ne de zamanınızı harcayın diyeceğim başka bir şey yok hayırlı akşamlar

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
dostum sana söyliyebileceğim tek şey hayatta mouse dan çok daha önemli şeyler var böyle şeylere ne bu kadar kafa yorun ne de zamanınızı harcayın diyeceğim başka bir şey yok hayırlı akşamlar
haklısınız hocam da 5 dakikalık işlem sonuçta :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Destekliyor mu acaba böyle
destekler diye düşünüyorum sonuçta chipset aynı chipset sadece dış kasasını değişeceğim

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
Desteklerse mantıklı. Sensör farkı anlaşılacak bir şey değil zaten.
yok hocam yanlış anladınız kasa yapıları tamamen aynı olduğu için sadece anakart kısmını değişeceğim yani apex aynı apex olacak ama sadece plastik kısmı prodan alınmış olacak. yine de haklısınız 400 ips 10g ivme bir sensör olsa bile sınırlarına takılmak imkansız :)

para israfi olur sen bilirsin
hocam elimde pro ve apex var yani sorun değil benim pro olanda da apex kasası olmuş olur pro olan pro apex, apex olan da apex pro ismiyle yeni kasa ortaya çıkmış olacak :cool::cool::cool:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
yok hocam yanlış anladınız kasa yapıları tamamen aynı olduğu için sadece anakart kısmını değişeceğim yani apex aynı apex olacak ama sadece plastik kısmı prodan alınmış olacak. yine de haklısınız 400 ips 10g ivme bir sensör olsa bile sınırlarına takılmak imkansız :)
Heee ben çok yanlış anlamışım :D

Spectre_zz

80+ Bronze

hocam elimde pro ve apex var yani sorun değil benim pro olanda da apex kasası olmuş olur pro olan pro apex, apex olan da apex pro ismiyle yeni kasa ortaya çıkmış olacak :cool::cool::cool:
seni kim tutar o zaman kral

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
seni kim tutar o zaman kral
hocam o zaman projeye universal dot skatez alınca başlıyorum sonuçları söylerim artık. saçma olan şey neden alt sürümün kasa kalitesi daha iyi tutuluyor. gıcırdama sorunu apex yerine proda olması gerekmez miydi yavv ?

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Seyfullah
Yok alınmasına bir şey demiyorum öyle bir hakkım yok zaten kullanılıyor mu okadar şey .yalan olmasım kenarda boş boş duruyor gibi gelliyor he hani sergileyen vardırda
Ben sıkıldıkça değiştiriyorum hepsini aktif kullanmak zaten zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,840
Üyeler
161,150
Son üye
ozkann2
Top Bottom