Neler Yeni

🔥İndirim BİOSTAR B650MP-E 3399 TL

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Mehmetcan İvrendi
BİOS ölü diyorlar
Hocam şahsen 2 Yıldır BioStar X570GTA anakartını Kullanıyorum ve 1 kere bile anakart'da dolayı problem yaşamadım Gayet güzel He Bios Menüsüne gelirsek Yani dürüst olacam Çok iyi ah şahım bir bios Arayüzü yok ama Gayet iş görüyor Tüm her şeyi ayarlaya biliyorsunuz

-Ben hiç biosu güncellemedim yanlışlık yaparsam falan bozulmasın diye Yani yeni güncel bios ile Arayüzü çok daha estetik yapmış olabilirler

Yazdıktan sonra Abdullah abi'nin mesajını görünce yeni anladım ben estetik arayüz tasarımı falan anlamında ölü diyo sandım arkadaş eğer güncellemeden bahsediyorsa Gayet Güzel Sürekli güncelleme geliyor benim anakartım 2019'da çıktı ama daha 1-2 ay önce güncelleme geldi sürekli Update geliyor özelliklede AM5 kartlarda çok daha iyi

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abdullah hocam biostar anakartlar neden önerilmiyor ?
Bir şey bildikleri yok bunlar adına yabancı her şeye çöp diyor. Misal Asrock tüm testlerde lider çıkıyor sorsan Asus'u Allah katına çıkartırlar Asrock'ı yerin dibine gömerler bir şey bildiklerinden değil yani

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Amazon satıyor. B450 anakartı 1000-1500 e verip alacağım. 5600G ve ramlerde rahatça satılır. Başka anakartlarda boş yere fazladan+3000 vermeyeceğim. Beyaz sistem içinde ideal gibi duruyor.
Senin dediğin ddr4 hocam

Top Bottom