Neler Yeni

2500 TL'ye cloud 3 alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can erol
Kulaklık alacağım sizce cloud 3 2500 TL'ye değer mi veya alabileceğim başka bir kulaklık var mı? Yardımcı olursanız sevinirim

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Alınır

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
atlas
Ben çok sevemedim fazla ağır ve rahatsız bir kulaklık birde saçın uzun değilse kafanı bildiğin göçertiyor benim saçım uzun arkaya atıp katman oluşturuyorum ona rağmen saçımın şeklini berbat ediyordu ve cloud 2 ye göre kulaklık bence gerilemiş

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Rüveyda Akın
Kablolu olandan bahsediyorsan hayır değmez. Kablosu aşırı dandik. Çok kolay deforme olup kopuyor. Kablosuz alman gerekiyor. En yakın tercih Razer Barracuda X var. Daha iyisi yok. Fiyatı 3,000 seviyelerinde ancak zaman zaman indirime girebiliyor. Sürekli piyasayı takip et. 29 Kasım'da tekrar indirime girebilir. 2 hafta önce 2,000₺'den satıldı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can erol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablolu olandan bahsediyorsan hayır değmez. Kablosu aşırı dandik. Çok kolay deforme olup kopuyor. Kablosuz alman gerekiyor. En yakın tercih Razer Barracuda X var. Daha iyisi yok. Fiyatı 3,000 seviyelerinde ancak zaman zaman indirime girebiliyor. Sürekli piyasayı takip et. 29 Kasım'da tekrar indirime girebilir. 2 hafta önce 2,000₺'den satıldı.
barracuda x almak buna göre daha mı mantıklı olur

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Rüveyda Akın
Dostum tabii ki daha mantıklı olur. Hem Bluetooth, hem 2,4 gHz type-c dongle bağlantı, hem de kablolu bağlantı fonksiyonu var. Telefonda da kullanabiliyorsun yani. Mikrofonunun ses kalitesi şahane ve çıkartılıp takılabiliyor. Ses kalitesi aşırı yeterli. Kablolu alma gerçekten pişman olursun güven bana. Şarjı desen rahat 1 hafta gidiyor. Pasif gürültü engelleyicisi var.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
İsrafil can
Dostum tabii ki daha mantıklı olur. Hem Bluetooth, hem 2,4 gHz type-c dongle bağlantı, hem de kablolu bağlantı fonksiyonu var. Telefonda da kullanabiliyorsun yani. Mikrofonunun ses kalitesi şahane ve çıkartılıp takılabiliyor. Ses kalitesi aşırı yeterli. Kablolu alma gerçekten pişman olursun güven bana. Şarjı desen rahat 1 hafta gidiyor. Pasif gürültü engelleyicisi var.
2200 e cloud corede vardı bitti o da iyi sayılırdı
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl yani anlayamadım
kulaklık küçük biraz kafanın büyükse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252