Neler Yeni

STEAM KÜTÜPHANEYE OYUN EKLEME

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Oyunu xbox gamepass üzerinden oynuyordum daha sonra steam den satın aldım battlefield 5 tekrar indirmeden nasıl ekliycem

a.png

yükleye basınca oyunu indirmeye başlıyor, ama BF V zaten bilgisayarımda yüklü eagames klasöründe duruyor

Son düzenleme:

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
zaten ekli dir eklemeden yükleyemezsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eymenarthur
Battlefield 5 steam kütüphaneme nasıl eklerim, oyunu xbox gamepass üzerinden oynuyordum daha sonra steam den satın aldım battlefield 5 tekrar indirmeden nasıl ekliycem

Alıntıyı görüntüle
yükleye basınca oyunu indirmeye başlıyor, ama BF V zaten bilgisayarımda yüklü eagames klasöründe duruyor
yanlış bilmiyorsam indirmeniz gerekiyor birde keşke bf1 alsaydınız

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ramazan Demirci
Battlefield 5 steam kütüphaneme nasıl eklerim, oyunu xbox gamepass üzerinden oynuyordum daha sonra steam den satın aldım battlefield 5 tekrar indirmeden nasıl ekliycem

Alıntıyı görüntüle
tekrar yüklemen lazım xboxdan yükleneni steama ekleyemezsin

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Oyunu xbox gamepass üzerinden oynuyordum daha sonra steam den satın aldım battlefield 5 tekrar indirmeden nasıl ekliycem

Alıntıyı görüntüle
Hocam Normalde böyle bir durumda yükleye basıp bı 2-5dk sonra durdurup Sonra Dosya doğrulama falan diyip yapılıyordu hatta Steam'in geçen sene yaptığı güncellemede daha kolylaşmıştı direk seçebiliyordun diye hatırlıyorum

Ama Steam'den indirmediysen muhtemelen olmaz
Ama Steam doya falan eklerken eksikse Geri kalanı indirdiği İçin belki en azından oyunun dosyasını kabul edip sonra Steam kendi eksik olan dosyaları tamamlayabilir bu sayede olabilir ama %30 ihtimal

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Normalde böyle bir durumda yükleye basıp bı 2-5dk sonra durdurup Sonra Dosya doğrulama falan diyip yapılıyordu hatta Steam'in geçen sene yaptığı güncellemede daha kolylaşmıştı direk seçebiliyordun diye hatırlıyorum

Ama Steam'den indirmediysen muhtemelen olmaz
Ama Steam doya falan eklerken eksikse Geri kalanı indirdiği İçin belki en azından oyunun dosyasını kabul edip sonra Steam kendi eksik olan dosyaları tamamlayabilir bu sayede olabilir ama %30 ihtimal
Yükleye bastıktan sonra bir kaç dakika bekledim sonra yüklemeyi durdurup steami kapattım sonra BF V oyunun dosyalarını steamapp comons içine attım steame tekrar girdim oyun dosyalarını doğrulamaya başladı tekrar indirmeme gerek kalmadan sorunu çözdüm

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Yükleye bastıktan sonra bir kaç dakika bekledim sonra yüklemeyi durdurup steami kapattım sonra BF V oyunun dosyalarını steamapp comons içine attım steame tekrar girdim oyun dosyalarını doğrulamaya başladı tekrar indirmeme gerek kalmadan sorunu çözdüm
Yani benim söylediğim yöntemle aynı sadece dosya doğrulamayı elle seçmediniz onun yerine common'a atmışsınız dosyayı

O muhtemelen yinede eksik dosyaları yani kendi Steam dosyalarını falan eklemiştir

Top Bottom