Neler Yeni

Bisikleti neye göre seçmeliyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Baltaş
Mudanya yolunda bir kaç bayii var bide kent meydanından otogara giden yolda birkaç bisiklet bayii var onlara git yüzyüze konuş ciddi oranda indirim yapacaklardır. Zamanında %40a yakın bir indirim yaptırtmıştım pazarlıkla.
anladım bu hafta sonu gidicem oraya
Mesaj otomatik birleştirildi:

en güzeli, takımlarında sorun yoksa 4k ya bedava kaçırma. harika bir spor.
tam olrk nasıl kntrol edebilirm sağlam olup olmadıgını

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Emre Küçük
en güzeli, takımlarında sorun yoksa 4k ya bedava kaçırma. harika bir spor.
claris setli bisikleti 4kya bırakıyorsa kesinlikle sıkıntısı vardır. Sıkıntısı olmama ihtimalinin olmadığını düşünüyorum. Tecrübesiz sürücü üstüne bindiğinde ilk başta anlamayabilir ve sonradan başı muhtemelen çok ağrır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Baltaş
claris setli bisikleti 4kya bırakıyorsa kesinlikle sıkıntısı vardır. Sıkıntısı olmama ihtimalinin olmadığını düşünüyorum. Tecrübesiz sürücü üstüne bindiğinde ilk başta anlamayabilir ve sonradan başı muhtemelen çok ağrır.
anladım yarın arıcam satan kişiyi bakalım artık nasip

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Emre Küçük
anladım yarın arıcam satan kişiyi bakalım artık nasip
Claris setli değilmiş bisiklet hocam yanlış biliyormuşum pardon sadece ön vites clarismiş. Tourney geri kalanı yine de 4bin bu bisiklete ucuz bence baya dediğim gibi

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berk
anladım bu hafta sonu gidicem oraya
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam olrk nasıl kntrol edebilirm sağlam olup olmadıgını
buluştuğunda test ediceksin vites geçişlerinde aksama, orta göbek arka göbekte ses olup olmadıgı hatta en önemlisi akorlara bakmalısın. jant tellerinde bir taraf ne çok gergin, ona karşılık gelen ters taraftaki tel ne çok boşta olmalı. ikinci el de bunu yapıyorlar. jantta bir problem var diyelim satarken anlaşılmasın idare etsin kafasıyla bir akor yapıyorlar bu test ederken, sürerken anlasılmıyor ama 10-15km den sonra hoplaya zıplaya bir yerden sonra akor tekrar patlıyor. olur diye yazmıyorum kontrol etmekte fayda var. daha sonra jant masrafı cıkarmasın sana. 6k dan 4k ya iyi düşmüş çünkü.

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Emre Küçük
buluştuğunda test ediceksin vites geçişlerinde aksama, orta göbek arka göbekte ses olup olmadıgı hatta en önemlisi akorlara bakmalısın. jant tellerinde bir taraf ne çok gergin, ona karşılık gelen ters taraftaki tel ne çok boşta olmalı. ikinci el de bunu yapıyorlar. jantta bir problem var diyelim satarken anlaşılmasın idare etsin kafasıyla bir akor yapıyorlar bu test ederken, sürerken anlasılmıyor ama 10-15km den sonra hoplaya zıplaya bir yerden sonra akor tekrar patlıyor. olur diye yazmıyorum kontrol etmekte fayda var. daha sonra jant masrafı cıkarmasın sana. 6k dan 4k ya iyi düşmüş çünkü.
Ek olarak zincirine bakmanı öneririm toz pislik içerisindeyse muhtemelen aldığından bu yana neredeyse 10 yıldır hiç bakım yapılmamış demektir. Bakımsız bisikletden de hayır gelmez hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Baltaş
Ek olarak zincirine bakmanı öneririm toz pislik içerisindeyse muhtemelen aldığından bu yana neredeyse 10 yıldır hiç bakım yapılmamış demektir. Bakımsız bisikletden de hayır gelmez hocam
ikinizide teşekkür ederim inş bu hafta içinde almayı düşünüyorum bir nevi artık hayatıma değişiklik olsun diye almayı düşünüyorum iyi akşamlar aldıgımda ınş yazıcam buraya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,923
Üyeler
160,906
Son üye
emirsolen
Top Bottom